elifnurrrr Kızlar bugün sabah 2 3 damla kahverengi akıntım geldi hastaneye gittim 6 haftalığız düşük tehlikesi var dedi doktor bitane 3 yaşında oğlum var 2 tane düşüğüm var bu 4üncü gebeliğim progestan ve coraspirin verdi doktor bu durumu yaşayanlar oldumu
Serappp14 elifnurrrr 2 dusukten sonra normalde arastırılması lazım ama bı komsumuzunda öyle cocuktan sonra dusuklerı oldı sonuncuda yıne tehlıkesı var ama dunyaya geldı saglıklı sekılde bol bol dınlenın ıns tutar 🤲
Rumeysa1 elifnurrrr bende bu hamileligimden önce 1 tane düşüğüm vardı hamile kalınca 4. Haftada ve 6. Haftada kanamalarım oldu kesede de kanama oldugu gözüktü 3. Aya kadar hiç kalkmadan yattım sadece lavoba ihtiyacım için kalktım ve progestan folikasit ve progestan iğnesi verdi ve çok şükür şuan 14. Haftadayız bi sıkıntımız kalmadı bol bol dinlen Allah izin verirse bi sorunun kalmayacaktır
elifnurrrr Bireylulmasali Sadece sabah 2 3 damla kahverengi akıntım geldi baika birşey yok daha önce de 2 düşüğüm oldupu için sabırım tehlike var dedi
elifnurrrr Rumeysa1 Bana da sadece progestan fitil verdi takviye olarak da vitamin ve folikasit verdi 3 yaşında bi oğlum var ve ailemden şehir olarak uzak oturuyorum kalkmamaya çalışıyorum ama 1 çocukla malesef çok zor rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah sağ salim kucağımıza alalım