[silindi] Hanımlar doktorunuz bebe aspirini yazdı mı size benim kan değerlerim düşük çıktı biraz ve bebeğim de haftasına göre küçükmüş önümüzden mi verdi acaba aranızda içenler var mı?
zehracinar [silindi] Benim ilk gebeliğim kürtajla sonuçlandı ben hep kan pıhtılaşmasından şüphe ediyordum ama burda ki hiç bir doktor kah pıhtılaşma testi yapmadı doktoruma kullanabilirmiyim bebe aspirini dedim oda günde bi tane atabilirsin sakıncası olmaz dedi 🤗💗
Aliasaff [silindi] banada bir doktor yazdı sonra hastaneden ayrıldı başka doktora girmek zorunda kaldım bu ilaçları kullanıyorum dedim coraspirin niye alıyorum dedi benek haftasına göre geride diye derim
Itsaboy [silindi] ilk günden itibaren içiyorum. Doğuma kadar da içicem. Benimki 10 gün ileride gelişimi. Doktorunuz ne derse onu uygulayın bence. Herkese göre değişiyor çünkü
Melo11 İlk hamileliğimde gelişim geriliği olup kalbi durdu ayrıca haşimoto hastasıyım memleketim de doktor hep kullan dedi hamilelikten önce başladım sonra buradaki doktora anlattım oda verdi
Retina Itsaboy doğuma kadar değil cnm 34. Haftsda kesiyolar kalbin gelişimini engelliyomuş 34 ten sonra iğneye geçtik biz
Retina [silindi] tatlım benimde ailemde pıhtılaşma vakası var diye doktor önlem amaçlı başladı kanı sulandırıp plesantaya kan hızlı gider bebel beslenir dedi hemde pıhtı atıp bebeği kaybetme riskin olmaz dedi.34. Haftada cleksan iğneye başladık kan sulandırıcı.endişe etmene gerek yok kullan
Elcnerdgn Retina benimde ailede ve bende kan pıhtılaşması var ben bunu çok önceden beri biliyodum ona göre gebeliğimin başından beri düzenli olarak ecoprin ve clexane iğne vuruyorum anca Doğuma ne kadar süre kala Bunları bıraktırırlar doktor size dedi mi hiç
zehracinar [silindi] Niye vermiş olabilir bilmiyorum siz yinede bi sorun doktorunuza aklınıza takıldıysa
Handeberkay Bende rahimde damarlarda çentik var kan yeterli bebeğe gitmiyor diye 32.haftaya kadar kullandım corasprin sonra 32 den sonra Doğum yaklaştıkça kan durmaz diye bıraktırdı
Melo11 Ben zararlı olan birşeyin doktorların verebileceğini düşünmüyorum ☺ ben şayet coraspirin kullanırken hamile kaldım ☺
Retina Elcnerdgn ablam sadece clexane kullandı oda doğımdan bir gün önce bıraktı.bende son kontrolumde knşcam doğumdan sonra 40 gün daha kullancaksın dedi benim doktorum ablam kullanmamıştı.