Merhaba güzel anneler bende kavuştum oğluma darısı sizlere sağlıkla inşallah 🙏 suyum geldiğinde hepinizden dua istemiştim post açıp herkesten allah razı olsun doğumum nasıl geçti anlamadım 😍 gece 02:48’te pıtt diye bi sesle suyum geldi ayağa kalktım altıma yapıyorum herhalde dedim 😅 biraz bekledim sancı falan yok neyse burda devlet hastanesinde nstye bağlandım ever suyum gelmişti sancım vardı ama hissetmiyordum ve merkeze gitmemiz gerekti. Açıklığım 1 cmdı eve geldim duş aldıım çıktık evden hala sancı hissetmiyorum sonra birden sancı vurmaya başladı ama hala dayanabiliyordum 😅 klasik olacak ama ben yaptıysam onca yapamıyorum dememe rağmen herkes doğurur.🥴 06:36’da hastaneye girdik ebe bi baktı 7 cm olmuş açıklığım şoktayım nasıl ilerledi diye bi yandan da bağırıyorum doktoorrr kesin beni sezeryana alın dayanamıyoommm 🤣🤣 yarım saatte 9 cm oldu. Sancılarımın arasında hep sümme sebile yesserrah dedim kızlar aklınızda olsun ve meryem ana otunu suya koydu kardeşim çok işe yaradı. Kesi atılmazdı ama ıkınamadım güçsüz kaldım sanırım oğlum uykusuz yakaladı annesini 2 tane dikişim var çok değil ve 4 ıkınmada aldım oğlumu kucağıma 🥰. Kesinlikle depend alın üretenden allah razı olsun. 🤪 oğlumda ve bende çok şükür herhangi sağlık problemi olmadı yalnız sütüm gelmedi hala 🥺dua edin kızlar bir an önce sütüm gelsin 🙏 rabbim hepinizi bir avazda kurtarsın inşallah 🤲🌸 sormak istediğiniz bişey olursa yardımcj olurum elimden geldiğince allaha emanet olun ☺️