yagmurclk yalidtemha 39+3 den selamlar oglumum gelmeye niyeti yok ne ağrı sızı ne açılma ne nişan hiç birşey gelmedi bekliyoruz 😇
050521 Busrairem Dr la konuştunuz mu ben konuştum bana aksi bir durum olduğunda gel bekle evde dedi.siz Dr gittiniz mi
MiniKaya Umudyuklu benimde her sabah acaba bugün birşey olurmu diye bekliyorm hevesli hevesli ama tık yok 😀😀😀
Gulerdem yalidtemha 37+4 olduk bizde ama ben şansa grip oldum öksürük falan napcam bilmiyorum hem bebeğin verdiği ağırlık hem gripten dolayı olan halsizlik beni çok yoruyo bide normal düşünüyorum doğumda da bu şekilde hasta olursam ölürüm heralde inşallah geçer bebek gelmeden 😔
missalicesss Hepimiz ayniyiz burda anladigim kadariyla kasim anneleri 🥰 hepimize kolay dogumlar diliyorum bir avazda kucagimiza alalim yavrularimizi 🙏🏻 Bende 39 haftadayim bakalim🙈
050521 Alminalperen ya bende m ediyorum çok Dr umzda suyun gelirse bebek hareketlerinde azalma olursa ve sancı 5 dk bir gelirse gel hastaneye dedi yarın da haftasonu çok kararsız kaldım gidip gitmemek arasında
Reysare 38+3 ama ne gelen varrrr ne gidennn belirti bile yok ya 😆neyse hayırlısı allahtan bekleyelim bakalım kızçemizi
caglanurr Umudyuklu aynen bende seninle aynıyım sanki her an doğuracakmışım gibi geliyor hafif akıntı olsun nişan geldi sanıp lavaboya koşuyorum bakma aslında korkuyorum hazır değilim 😂
babysevgi Hmlayse normal olmasada kendi gelceği vakti bilir belki die beklemek istedim anne karnında bir hafta bile bir aya bedel biliyorsunuz