Papatya2768 Kızlar selam, bugün ben 5 haftalık oldum nasıl geçiyor sizlerin benim ufak lekenmelerim oluyor iştahım açık halsizlik ve uyuma istegi çok. Sizde durumlar nedir, bulantılar başladı mı ?
Dilek33 Papatya2768 bendede durumlar aynı halsizlik bulantı uyuma isteği sirekli uyuyorum kendime gelemiyorum. Lekelenmem oldu
Maria9 Lekelenme olması normal mi? Doktorum bana en ufak bi lekelenme bile olmaması lazım demişti. 5+3 olduk. Başından beri. Bunu söylüyor
Papatya2768 Maria9 düşük tehlikesi var malesef onun için ilaç kullanıyorum haftaya tekrar gideceğim doktora bakalım ne diyecek
Dilek33 Maria9 lekelenme normal ama açık renkli ve sürekli arka arkaya gelirse doktora görünmekte fayda var
Dilek33 Papatya2768 aynen benim ilk gebeligim düşük oldu bunda da yine düşük hapları verdi kullanmam icin
Papatya2768 Dilek33 evet canım benim şuanda kahverengi geliyor, ilk çocuğumda da böyle lekelenmelerim oluyordu malesef ama sağlıklı doğdu şükür
Haticee0393 Bende bugün 5 haftaya girdim kızlar ama hiç kese için gitmedim yarın gidecektim sonra korktum iptal ettim görünmez belki diye salı günü gideceğim inşallah görürüm vajinal ultrason yaptırmak istemiyorum Çünkü
Kkubraaa Bizde uygulamaya gore 4+3 ulturasona gore 5+2 yiz kesemiz göründü cok şükür progestan ve folik asit yazdi doktorumuz onu kullanicaz haftaya kontrolumuz var😊
Kkubraaa Dilek33 canim 2 senedir cocuk sahibi olamiyordum sonucu da oyle gorunce heycandan doktora gostermeden eve gelmisim valla 😀😀