Nesli2323 TNtalknazk ovulasyon testı yapsanız günü en net o şekilde ögrenebilirsiniz.. adetleriniz düzenlimi ?
Happykariner TNtalknazk yumurtlama herkesde farklı olur bunu biz bilemeyiz ovülasyon testi almanız gerek
TNtalknazk Nesli2323 Üç ay önce dubhastın attım ve 11 Eylül 11 Ekim ve 12 Kasım oldum 30 günden bir şimdide 5ci gunden klomen kullanacağım
Nesli2323 TNtalknazk ben 28 inci günde gördüm 12. Günde de 14. Günde de sürekli degisiyo ogrenmenın et net yolu test yapmak
Nesli2323 TNtalknazk bu ay 12 sinde olmussunuz 14 gün geriye saymamız gerek yani ekim 29 da çatlamış yumurtanız
Mihriban_adsaz TNtalknazk adetininiz başlangıç gününden Hesaplayarak 12. Günden itibaren deneyin çok afedersin iki günde bir mutlaka deneyin 18. 20. Güne kadar zaten akıntı dan da anlaşılıyo şeffaf yapışkan oluyo 😊
Nesli2323 TNtalknazk bakın mesela ekım adet tarihinize göre 14 günü baz alırsak 24ünde catlaması gerek ama ogün catlamamıs adet tarihinizden bellı geçen ay 19. Günde çatlamış yumurtanız
Nesli2323 TNtalknazk yumurtanızın catladıgı gunden tam 14 gün sonra adet olursunuz kasım 12 de adet oldum yazmıssınız 14 gün geriye gidin yumurtanızın catladıgı tarihi bulursunuz
Nesli2323 TNtalknazk bence bu ayın 30-1-2-3 tarihlerini degerlendirin ama en saglıklısı test alıp yapmak
Nesli2323 TNtalknazk https://urun.n11.com/gebelik-ve-ovulasyon-testleri/laboquick-20-adet-ovulasyon-4-gebelik-kargo-P105134016 Bu testi öneririm
Cancazim TNtalknazk takvim play store den adet gunu ve dongusunu yazin otomatik gosteriyor pembe çiçek var ,