Mom092 aslihangacal oyle oyle masallah ben burdayim diyor ☺️ Benmki o kadar belirsizdi ki 4 haftalik hamileymisim😂
Ummudogan aslihangacal evet ama iste 😊 hamileymisim beta degerim duzenli artinca 1 hafta daha bekleyip ultrasonda gormek icin gitmistim 😊
aslihangacal safiyehatice gecikti mi ade Cansu64- imkan var da tek gitmek istemiyorum yarın akşam kayınvalidemle gidicem eşim yurt dışında da maalesef
zorlufnd aslihangacal benimde başıma geldi ilk silik çıktı tekrar sabah ilk idrarla yaptim tam çıktı şuan 11 haftalık hamileyim sana da hayırlı olsun ♥️😊
aslihangacal zorlufnd hayırlı olsunn hayırlısıyla sağlıkla kucağına al inşallah🤲🏻❤️ çok teşekkür ederim aminnn🤲🏻❤️
T_nisaa aslihangacal o yüzden zaten silik üç dört gün sonra çizgi netleşir gebelik bencede var hayırlı olsun 😇😇
aslihangacal T_nisaa teyzem hamile değilsin olsan çizgi tam çıkar boşuna hastaneye gitme falan diyo canım sıkıldı ya
Senzinc aslihangacal evettt hamilesinnn🥰🥰 benimde böyleydiii👼🏻 59gün sonra insallah kucagımda 🙏🏻 Allahım isteyen herkese nasip etsin 🥰