MihricanA Ayseguldemir Ayy masallah daha cok minik demek ki Rabbim tamamina erdirsin♥️ Boyle saatler sonra 2. Çizgileri cok gördüm zamaninda o yüzden emin olamamistim siz sanslisiniz😂💞
Smk Ayseguldemir bas donmesi aniden oluyor gaz sancısı kasık sancısı gögüs agrısı var bende de adete daha varken olması benide şüphelendirdi inş vardır bendede dua et bizede🙏
Esraguler Ayseguldemir iki gün sonra tekrar yaptır bence canım cok silik cünkü ama inşallah vardır ☺️
BugleminAnnesi97 Ayseguldemir canım insallah hamilesindir. Üzülmeni istemem ama ben bu durumu iki kez yaşamıştım ve üstüne adet olmuştum . Tabi belli olmaz en net kan testiyle belli olur . Varsa kanda hemen çıkar zaten. Yada erken gebelik testinide bi dene derim.
elifsahinn @Ayseguldemir canımm benimm gözün aydınn. Rabim kucağına almayı nasip etsin inşallah. öğlen görmüştüm postu şimdi direk sana baktım aldın mı acaba sonucu diye :) çokkk sevindim.. darısı bize inşallaaahh 😍
Ayseguldemir elifsahinn çok teşekkür ederimmm çok sağol 😍 tabii ki dua edicem size de inşallah en hayırlı zamanda sağlıkla gelir bebekleriniz 😍
Dilara1503 Ayseguldemir adetin geçti mi canm 3 saat sonra çıkmışsa test geçersiz normalde bence erken gebelik testi alıp tekrarla