gulapikk Ayseguldemir sanki belli belirsiz ikinci çizgi çıkmış gibi duruyor şöyle 3 gün daha bekle bakalım kan ver değerlerin yükselsin❤️
Ayseguldemir bigunanneolucak çok teşekkür ederim canımmm öğrenir öğrenmez senin için dua ettim seninle aynı zamanlarda bekliyorduk ya o kadar da konuştuk. İnşallah senin de pozitif çıkar ♥️
bigunanneolucak Ayseguldemir yaa ağlatcan beni haaa. Canım benimm❤️ Allah razı olsun :) yemin ederim kendim gibi sevindim. inşallah sağlıkla ilerler :) ben bugünde test yaptım negatif cıktı bakalım 10.günüm bugün. Adet olana kadar beklicem :)
Ayseguldemir bigunanneolucak senden de Allah razı olsun çoook teşekkür ederim canım benimm 😍 ben de takip ettim şimdi seni arkadaşız artık ♥️
Ayseguldemir bigunanneolucak göğüs ağrım var ama çok şiddetli değil adet olmadan önce nasılsa aynı öyle ağrıyor o yüzden ben adet olacağımı sanmıştım. Onun dışında sağ kasığımda batma oluyor birkaç gündür hatta şuan çok fazla. Sonra çok gaz yaptı bende dün gece uyuyamadım hatta çok rahatsız etti. Bir de ani hareket ettiğimde başım dönüyor ama çok hafif psikolojik sanıyordum değilmiş demek ki
ExcitedMom Ayseguldemir kuzum testte gebelik var gibi gözüküyor ama çok zaman sonra çıkmış net olmayabilir bence bi test daha yap 15 dk içinde ki sonuca bak benimde ilk yaptığımda ikinci çizgi böyle çok silikti ama hemen belirmişti
bigunanneolucak Ayseguldemir o zaman ben hamile değilim çünkü hiç biri bende yok 😂😂 sadece adet olacak gibi karnım ağrıyor bide kahverengi lekelenme hala devam edıyor. Belli ki adet olcam 😂😂😂
Smk Ayseguldemir bas donmesi aniden oluyor gaz sancısı kasık sancısı gögüs agrısı var bende de adete daha varken olması benide şüphelendirdi inş vardır bendede dua et bizede🙏
sabirsizannecik Ayseguldemir canım benimde böyle silik çıkmıştı kan verdim hamileyim yeni olduğu için silik olabilir kav ver en iyisi 🥰
Ayseguldemir bigunanneolucak yoo belli olmaz hamilelik belirtilerinde de var bunlar sonuçta 😁 hatta onu yazmayı unutmuşum iki gündür bende de oluyor adet ağrısı gibi ağrı ama birkaç dk sürüyor hemen geçiyor iki kere oldu bu
Ayseguldemir Bir de bir şey öğrendim bunu bilmiyordum ben belki bilmeyenler varsa işinize yarar. Sonradan baktığınız testlerde eğer kuruma çizgisi ise soluk ve renksiz oluyormuş ama gebelik varsa çizgi pembe oluyormuş
Gupssse Ayseguldemir hayrli uğurlu olsun canım gebeliğin sağlıkla sıhhatle hamileliğin geçsin doğumun da çok kolay olsun inşallah
Smk Ayseguldemir hayırlı olsun:) Ya benim adetime 12 gün var fakat erken yumurtlama olduğunu dudunuyorum aşırı gogus ağrısı ve kasık ağrısı var siz erken gebelik testi mi normal gebelik testi mi yaptınız?
Esra_Omer_21 Ayseguldemir Benim oldu oğlen yapıp bırakmıştım negatifdi sonra bi daha hiç bakmadım akşam eşim bakmıştı ikinci çizgi var dedi gerçekten de vardı ama sonra ki testlerde hep negatif çıktı.
bigunanneolucak Ayseguldemir Allah kahretsin adetle gebelik belirtisi tıpatıp aynı 😂 ondan mı bundan mı diyip kafayı yıyoruz😂 olsun be ben bi ay daha beklerim 😋 senin bugün 11. Gün oluyor demi