ruyam51 En çok sevdiğim oyun havası Hasanım naciyeyi açıp veya başka oyun havasi açıp doğuma giden varmıdır ki acaba 🤔🤔😄😄Not Suni sancı ile doğum yaptım
Angelsmom ruyam51 ben de motivasyon artırıcı bir şeyler bulmalıyım diyordum ki postunuzu gördüm. Gerçekten çok mantıklı 😂😂 ben de öyle yapim bari 🤣
Mrv24orn ruyam51 bende persmbe gnu suni sancyla yapicmm tavsyelrnz vrmi bska :)) cokmu aci cekiyolr suniyle
ruyam51 aybkkra gerçekten çok merak ettim kardeşim suni sancı dan çoğu anne adayı korkuyor suni sancı aldım rahat 15 20 dakka oynadm sonra ebe kızdı kız yeter oynadığın geç yat die sonra geçtim yattım amma yatakta dinlemeye devam ettim😄😄
ruyam51 Angelsmom Niğde yöresi Uluören köyü hızlı oyunları Oruç Öztürk yaz kardeşim valla oturasın gelmez kalkan oynan Has Borlu olarak sürekli dinlerim😄😄
ruyam51 haziranin25i valla açık soyleyim kardeşim normal doğum sancısı gibi bişey ama aradaki tek fark suni sancı da açılman daha çabuk ilerliyor valla
haziranin25i ruyam51 yani ben çok istiyorum normal doğum yapmak ama benim hatun kic üstü oturursa yapamayacağım 😂 Kızım nasıl gelmek isterse 2 yola da hazırım
ruyam51 Mrv24orn inanır mısın bilmem ama kardeşim suni sancı da hiç canım yanmadi hep sancım geldikçe ıkındım oyun havası açıp oynadm sıcak suyla duş aldm 3 4 defa tek zorlugum maske oldu nefesimi kesti 😶😶