Hiç beklemediğimiz bir aydı umudumuz kalmamıştı artık olursa olur olmazsa allahtan deyip kendimizi hazırlamamıştık böyle bir habere birde üstüne kayınpederimle ilgili bir olumsuzluk yaşamıştık hiç bir umudumuz yoktu günüm geçtikten 4 gün sonra sadece merak edip aşırı beklentisiz şekilde test yaptım yaptıktan sonra testin yüzüne bile bakmadım lavabodan çıkarken gözüme ilişti şok içinde kaldım eşimi ilk başta heyecanlandırmak istemedim doktordan net bilgi almadan söylemeyim diye düşündüm sabah ilk isim doktora gitmekti akşamında güzel haberlerle eve geldim hastaneden çarşıya geçip kutu patik emzik balon falan aldim bir yerde oturup çay içeyim dedim minicik bir kurabiye koymuslardi cayın yanına ikram olarak görünce çok duygulandım hemen kutunun içine onuda attım eve gelir gelmez balonu kutuyu hazırladım “Pabucun dama atıldı babacığım ben geliyorum” diye bir not yazdım balonun üzerine yapıştırdım balon bebek şeklindeydi notu da okudu ama anlamadı o şaşkınlıkla çünkü öyle bir beklentisi yoktu adamın 😂 ta ki kutuyu açıp teste bakana kadar gözlerine inanamadı hem bana sarılıyor hem gözünü kutudan ayirmiyordu tek kelime etmedim oda edemedi sonra kurabiyeyi aldım elime bak minik kurabiyemiz geliyor işte dedim o an ağlamaya başladı ilk defa ağlarken gördüm eşimi çok şükür bizede nasip oldu şuan 18+4deyiz hareketlerini hissediyorum dünyalar benim oluyor rabbim isteyen herkese hak eden herkese nasip etsin inşallah 🙏🏻🥰