Minehasan Merhaba sevgili anneler doktorum bana B12im düşük olduğu icin benexol verdi ama içeriğinde hamileyseniz kullanmayın yazıyor ne yapacağımı bilemedim daha önce kullanan varsa eğer bilgi verebilir mi ?
Kimyon Minehasan hamile olduğunuzu doktorunuz bilmiyor mu? Sağlık ocağına sormuştum bebek istiyorum ama B12 düşğk bu ilacı kullanabilir miyim diye? Bebek istiyorsa kullanma dedi… Besinlerle B12 yükseltmiş haberim yok
Girlpowerbabe Minehasan kadın doğum doktorunuz verdiyse kullanmanız gerekiyor demektir🤷🏻♀️ Genelde çoğu kullandığımız ilaçlarda böyle yazıyor zaten benim de B12 düşmüş doktorum iğne verdi haftada 1 kez 5 adet olmak üzere bugün ikinci iğnemi oldum😊
halitefe Minehasan ben 13. Haftaya kadar kullandım canım ama benim mthfr genimde kan pıhtılaşması vardı o genimdeki pıhtılaşma nedeniyle kullandım gerekli gördüyse doktorun kullanılabiliyor
Minehasan halitefe doktorumu arayıp konuştum tekrar kullanabilirsin dedi size de çok teşekkür ederim ☺️
Nuray23 Minehasan canim doktorun verdiyse kullan sonucta zarari olcagini bilerej vermez. Cogu ictigimiz ilaclarda bu yaziyor ama doktor veriyosa iciyoruz. Bende tiroit kullaniyorum ondada hamileler kullanamaz yaziyor ama doktorum verdi kullaniyorum mecbur. Allahin izniyle bisey olmaz.
MeliSeliMelih Minehasan ben kullanıyorum benexol doktorum yazdı zararlı olsa yazar mı hiç bende reçetede öyle yazıyor diye ilk evham yaptım ama sonra nette hamilelikte kullanan var mı diye araştırdım çok kullanan var doğuma kadar benexol b12 yi merak etmeyin kullanın hiçbir şey olmaz