Efadime Kizlar bebekbezinde bimin bezini kullanan varmi yada migrosun minies diye bn onlardan almayi dusunuyrom beze cok para vermekniatemiyorum yardimcinolurmusunuz
Selin59 Efadime arkadaşım kullanmıştı bim in bezini felaket pişik yapmıştı… kıpkırmızıydı çocuğun poposu, bez para verilmeyecek bir şey değil canım.. cildi hassas bebekler için çok çok önemli bence
Tugce1803 Efadime Bebek için en önemli şeylerden biri bez. Başka şeye para vermek istemiyorum dersin anlarım da bez önemli
YenidenAnneOlmak Efadime daha önce açılmış bir postta okumuştum bimin bezi için çok olumlu yapanlar vardı. Eski postları da bir incele derim. Ben sleepy aldım hep indirimdeyken uyguna aldım. İlk kez kullanacağım inşallah iyi çıkar.
istanbul3434 Efadime canim bimin bezini kullanan arkadasimin cocugunda yurume evresine gelince ayaklarini yere duzgun basma problemi oldu. Bacaklari parantez oldu ve cok zorlandilar. Ortopedik ayakkabilara daha cok para doktuler.
Gul_2358 Efadime ablam iki cocugundada kullandı gayet memnun kaldı bi sıkıntı yaşamadı suan ikinci bebişi için kullanıo hala bi kızarıklık bile olmadı bimin bezini kullanıyor.
Efadime Sagolun teswkkur ederim silipi bezede guzel diyolar da bnde ayni alcam bklm ya bimin bezini ua silipi
Ygmr76 Her bebegın cildi bir degıl canım deneyerek görüceksın benımde İlk gebelıgım İlk bezini prima dan yana tercih ettim o bitince farklı markaları daha uygun markalarıda denıycem inşallah
momteacher Efadime kardeşim kızını minies ile büyüttü, bende şimdi hamileyim, doğuma sleppy ve minies alcam, hangisi bebeğime uygun olursa onunla devam edeceğim
Bir_zerre Efadime Biminki sızdırma yapıyor. Normal bezden bir tane kullanirken ondan 2 tane kullanmak zorunda kalacağınız için toplamda daha fazla para vermiş olacaksınız. Molfix vs hesaplo Prima ve sleepyye göre. Eğer maddi gücünüz çok elverişli değilse bebeland markasıda temiz içerikli fiyatı oldukça hesaplı ve sızdırma yapmıyor. 68 tanesi 28 lira