applepie 9+1🌸 gecen haftaya kadar bulantim vardi bu hafta biraz daha iyiyim cok sukur, insallah tekrar baslamaz🙏🏻
Sbnm06 @Sehertass bizde bugun 8. Haftayi bitirdik 9. Haftaya giriş yaptık cok şükür…5. Haftadan beri siddetli mide bulantisi halsizlik istahsizlik var..12. Haftada geciyormus gün sayiyorum resmen:)haftaya kontrolüm var cok heycanliyim insallah hersey yolundadir
2525irem 8+2 arada mide bulantısı oluyor cok yemek yıyemıyorum yemek kokuları rahatsız edıyor ama onun haricinde başka belirti yok hafif kasık agrım oluyor arada ,folik asit ve progestan kullanıyorum 9.haftada kontrole gıdecegım
34_21_23 9+3 olduk geçen haftaya kadar ilaç aldığım halde bulantılarım oluyordu bu hafta sabahları aç uyanıyorum bu duyguyu özlemişim 😀
Nrsndms Kygmr progestan kullanıyorum ve günde 1 kez iğne oluyorum bende aynı şekilde hep yatıyorum sadece lavaboya kalkıyorum
gulapikk Sehertass 10+4 olduk bulantıda çığır açtım,uykum var,halsizim,kemiklerim ağrıyo,çok duygusalım ve çok sinirliyiiim 😁 Ayrıca çok AÇIIIIIM 😁
Berfininannesi Sehertass 8 haftalık olduk bizde mide bulantısı var sadece çok kötü inşallah en kısa zamanda biter 😥
Sehertass Nrsndms doktorun risk içeriyosa hamileliğin diyosa yat hic bise yapma kendini toparlayana kadar
Betulll1 Sehertass canım valla yaradı gibi ..yani şöyle normalde gün içinde olsun gece olsun hep kusuyodum sürekli.prilam dr ve metpamid ilaçlarını kullanıyodum ama hıc yaramadı.3 gün oldu takalı .toplam 3 kere falan kustum.ve gün içinde bulantımda azaldı.şöyle soylıyım 2.5 ayın üzerine ilk defa yemek yaptım :) fıyatı 50 tl eczaneden aldm
Sehertass Bilge1234 bende bu şekilde geçiriyorum çok şükür hic bişeyim yok bazen şaşırıyorlar etrafımdakiler
Writebirds Sehertass 8+6 yım bel ağrısı ara ara bulantı vs oluyor Bi kaç gündür baş dönmeside yaşadım, idare ediyoruz
TugceG Sehertass 11 haftalık oldum bugun baş agrısı öldürüyor beni ilk gebeliğimde bulantım coktu kusma falan fazlaydı şimdi şükğr küçğk kızım var diyemi nedir bulantım biraz var ama kusma falan yok busefer ama agzının tadı cok kotu sürekli mentollu sekerlerle duruyorum diğerindede oyleydi.