D_Canblt Merhaba güzel anneler 70×120 yatak için ne ölçülerde nevresim almalıyım her baktığım yerde ölçüler farklı farklı kafam karıştı 🤗
Cicilibicili D_Canblt aslında bebek nevresim ölçüleri standart oluyo. Ben de çok bakmıştım da 100 150 oluyo ölçüler
Selin59 D_Canblt bebek nevresimlerinin standart zaten canım ölçüsü, ben standart ölçüde aldım eğer tam ölçü olsun dersen terziye diktirebilirsin
Mina01 D_Canblt 100×150 yaptırdım genelde hazır nevresim takımlarının boyu böyle zaten küçük yaptırırsan sürekli alınan nevresim küçültmek lazım 🤔
umutcuk Bebek nevresimleri de en kullanışlı boy 100×150.. ara boylarda almayın çoğunlukla bu boyutlarda var zaten
D_Canblt umutcuk umutcuk Cicilibicili momcemre1 Selin59 Mina01 teşekkürler english homa un web sitesinde vardı bu ölçüler takım 59,90 TL indirimde oradan alacağım o zaman güzel gözüküyorlar pamuklu yazıyordu. Diktirmekten daha uyguna gelir hazırı
momcemre1 Arkadaşların dediği gibi standart 100×150 küçük alırsanız kullanmak zor olur ama bu ölçülerde olursa daha rahat edersiniz