Tugcekkkkk CANIM çok geçmiş olsun ben normal yoldan gebe kaldım. Kanamam benimde olmustu. Özel de Doktora muayene olmustum. Küçükte olsa bir düşük tehliken var çünkü kese etrafında küçük bir lekelenme var demişti. Bu sıkıntı açmaz dedi. Korkmamaya çalıştım. Bi kaç gün geçti lekelenme oldu. Hastaneye gittim hemen ve iğne yaptılar. . Covid nedeniyle yatışımı yapmadılar ama tekrarlarsa yapacağız dediler. Eve gittim iğne olup. Daha sonra benden bir kan boşaldı. Çok korktum çok üzdüm kendimi. Hastaneye gittim hemen yatırdılar alttan muayene falan ettiler progestan hapı verdiler. Ümidim yoktu. Ama şakın benim yaptığımı yapıp ümidini kaybetme. Hep olumlu bakmaya çalış. Bak bende olmaz kesin düşecek diyordum korkudan. Ama düşmedi tutundu. Morelini yüksek tut. Hastanede yatıyorsan ilaç saatlerini doktorlarına hatırlat. Benimki progestandı ilacım. Onun sayesinde belkide birbirimize tutunduk. Bu olayın ardından 6 hafta geçti neredeyse. Şuan çok şükür iyiyiz. Lütfen sende üzülüp bebeğini üzme♥️güçlü ol onun için♥️♥️Başarabilirsin❤️