Toobah Ebrugur2019 Aralık ortası gibi gözüküyor doğum hazırladım 3 haftadan fazla oluyor 😇 artık bir bebişin gelmesi kaldı 🥰🥰
minnoscan Elmaveannesi aynıyız benim de son 35🥳🥳 çantam hala hazır değil beyazları yıkamadım daha😄🤷🏻♀️
Elmaveannesi minnoscan ben artik bu saatden sonra korkar oldum valla afedersin hafiften bi akinti hissettigimde koşuyorum lavaboya acaba nişan flan mi geldi diye aklim cikiyor 🤣
Mnk2 Ebrugur2019 coook zor geciyor Aralık ortasi nasipse çantamı 6 aylikken hazırladım halaa sabırsızlık ve heyecanla bekliyorum evimin 3. küçük erkegini
Ebrugur2019 Mnk2 oyy maşşallah benim de ikinci evladım geliyor kaçıncı evlat olursa olsun insan sanki ilk kez anne oluyor Muş gibi heyecanlanıyor
Kalayciseymaa Ebrugur2019 ben daha alış veriş bile yapmadım 🙈 nasipse pazar günü alınacak herşeyi alıp çantayı da hafta içi yıkayıp ütüleyip yerleştirmeyi düşünüyorum 🤲🏻
Ebrugur2019 busbus35 ben daha açmadım doğalgazı valla biraz daha bekleyeyim dedim öyle çık da soğuk olmuyor evim.32. Haftamdayım bende çantamı hazırladım yatmadan artık iyice ağarlaştım bende
busbus35 Ebrugur2019 olsun cnm ama hazrla çantanı zaten utuledigin gibi kalıyor kokusu bile aybi kalıyor bozulcak diye korkma 28 haftadan beri cantamda`çantamda duruyor benim haizr cantam♥️😇
Ebrugur2019 Arsu1661 aynı gibiyiz sizinle bizim de Aralık 25 gibi ama bizde de değişebilir belki erken gelir 🙈
Arsu1661 Ebrugur2019 hayırlısıyla sağlıkla kavuşalım inşallah zaman yaklaştıkça hem korkuyorum hemde sabırsızlanıyorum nasıl olucak neler yaşıcaz die 😍
Nesse86 Ebrugur2019 Selamlar hanimlar evet az kaldi benim günümde araligin 25 i cantamizi tabiki iki hafta evvel hazirladik.Agirlar kasilmalar sertlesmeler basladi o tarihe varirmiyiz bilmem :)
Ebrugur2019 asiltosumm35 maşşallah az kaldı rabbim güç kuvvet versin hepimize sağlıcakla alalım evlatlarımızı kucaklarımıza zaman kısaldıkça iyice sabırsız olmaya başladım bende bir an önce evladıma kavuşmak istiyorum
Ebrugur2019 Durukusunannesi en iyisini yapmıssınız aslında ben kendim ütüledim 2 gün bel ağrısı çektim
edizer Bende uyuyamiyorum iyice agirlastim kizlar benimde araligin ortalari 14 gibi 🙏hayirlisyla kurtulalm ins
mmm123 Benim de 17 Aralık gözüküyor bakalım, herşeyi yıkadım utuleyip yerleştirmesi kaldı ama üzerimde bir ağırlık var bir türlü yapamıyorum.
sedanuratas Betul584600 İnşallah kuzum benim bebeğim 31 haftadan beri doğum kanalında doğacak diye beklerken 36 ya gircez 😁🙊 ilk bebeğimde 35+5 te doğdu 😍
Star25 Ebrugur2019 27 Aralık görünüyor. Odasının kurulumu yeni bitti içlerini sildim nevresimlerini yıkadım daha sadece. Hastane çantamı daha hazırlayamadım haftaya halledeceğim her şeyi