Şimdi en baştan anlatıyım belki aynı durum da olan vardır ve bir fikir olur .
İlk hamileliğim kızımın 42+6 da hala doğmadı açılmam hatta yumuşamam bile yoktu sezeryen le Doğum yaptım .
( kızım da meğer kalsiyum fazlalığı varmış ve kafatası kapalı yani bıngıldagı yok bu yüzden Doğum kanalına girip kendini itememiiş)
Kızım bir aylık olunca adet olmaya başladım her ay oldum ve 3 ay sonra adet olmadım normal diye bekledim ve 7. Hafta da hamile olduğumu öğrendim . ( normal de eşim korunuyordu ve bende iğne olmuştum o yüzden beklemiyordum)
İlk başlar da çok pişman oldum ama sonra bu fikre alıştım ☺ (kızım da 5 milim bile sütüm olmadı hiç emmedi hep mama verdim sütten kesme sorunumuz olmadı )
Her şey normaldi ve oğlumuz olacağını öğrendik
32. Haftaya kadar her şey harikaydı zorlanmadım 32. Hafta kontrole gidince 1cm açıklığım ve nst de 60 çıkan sancılarım vardı ve idrar yolu enfeksiyonu oldum
34. Hafta da maalesef grip oldum ve doktor eski sezeryan yerinde incelme var dedi
36. +1 de sancılandım ve doktora gittim bebeğimde pek. Hareket etmiyordu doktor dikişlerin açılmış olabilir bebeği tehlikeye atmayalım yarın Doğuma alalım dedi
Ciğer geliştirici vuruldum ve 10 mayısta öglen hastaneye gittik saat 3 de sezeryana alındım bebeğim 50cm 2750 dogdu bana gösterdiklerinde ağıdında su akıyordu zaten bebek doktoru gelip bebekte hiç bir sorun yok sadece cigerlerinde su kalmış bir kaç saat yoğun bakıma alıcaz dedi Ben ağlamaya başlayınca tansiyonum düşmüş oksijen verdiler ve iğne ile uyudum bir buçuk saat sürmüş çünkü eski dikiş yerim de açılma varmış Odaya alındım ama moralim çok bozuktu çünkü diğer odalardan bebek ağlamaları geliyordu benim yanım boştu (Allah hiç birinize yaşatmasın ) 10 saat sonra ayağa kalktım hemen bebeğimi görmeye gittim çok zor oldu bu sefer yürümek ilkinden daha fazla acı çektim (ilk sezeryan kolaydı ama ikincisi bana çok zor geldi )ama bebeğimi görmek için dayandım Yanına gidince daha kötü oldum çünkü her yerinde damar yolu vardı makinelere bağlıydı hareketsiz yatıyordu Süt yada mama verilmemişti bekledik 2 gün serumla beslendi sütümü sagdım ama üzüntüden gelmedi 2 milim zor çıkıyordu sonra moralimi düzeltmeye çalıştım orda aylarca yatan bebekler vardı ( manuel bir pompa almıştık işe yaramadı e bebek ten baby plus elektrikli pompa aldı. 130 a Harika resmen düşük masaj modunda sağarak sütümü çoğalttım 5 10 derken 4. Gün 30 milim sağıyorum benim için mucize kızımda damla süt gelememişti ) Doktor 2 gün kalacak nefes alamıyor dedi pazar günü görmeye gittiğimizde sarılık olmuştu ışık veriyorlardı sabah akşam görmeye gidiyordum tabi yetmiyor her seferin de aglamıycam diyorum ama bırakıp çıkarken dayanamıyorum evde 13 aylık kızım hastaneye giderken ağlıyor hastanede oğlum bırakırken hissediyor ağlıyor çok zordu 6. Gün sabah hastaneden aradılar gelin emzirme deneyelim diye nasıl sevindim çok şükür nefesi düzeldi güzelcede emebildi sarılığı da geçmişti ertesi gün odaya çıkarmalarına bile gerek kalmadı ilaçları bitti ve bugün sonun da akşam 7 de oğlumu verecekler şükürler olsun 🙏🏻

Gozunuz aydin cok sevindim bebeginizin iyi olmasina Allah uzun omurler versin evlatlarimiza, acilarini gostermesin ins 😇🙏

Rabbim sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin çok geçmiş olsun sen iyi ol ki oda iyi olsun canım 🙏🏻

Gözünüz aydın olsun inşallah🙏🏼 Ömrü bahtı güzel olsun paşanın. Size de çok geçmiş olsun🌸🙏🏼

Mübarek gün rabbim sizi kavuşturmuş bir daha ayırmasın,sağlıkla büyütün bebeğinizi

Maşallah Allah sağlıkla sıhhatle büyümeyi nasip etsin ikisine de inşallah bir daha ayrı kalmazsınız 🙏

KubraatMacit ay ya allah tüm anneleri evlatlarından ayrı düşürmesin. Çok sevindim iyi olduğuna bir daha ayırmasın allahım sizi. Mucizelerin kızın ve oğlunla huzur mutlu sağlıklı yılların olsun canım benim.

Gecmis olsun Allahim saglikli sihatli büyütmek nasip etsin. Okurken sanki kendimi okudum benimde ikinci sezeryanim oldu 1 ay önce ve inanilmaz zir gecti bu sefer agri sanci yanma hepsi bi aradaydi ve bizde sariliktan kac gün hastanede kaldik bebegimi orda isigin altinda gözleri kapali görmek cok zor geldi bi yandan da agrim vardi ve tabi evde bizi bekleyen arada yanima gelip giden 2.5 yasinda kizim . Allahima sükürler olsun gecti gitti hersey

KubraatMacit maşallah bian kendimi sizin yerinize koydum ağladım şuan benimde kızım var küçük ve oğlum olcak ne mutlu kavuşcakmışsınız anne olmak çok zor burnumun direği sızladı resmen Allah kimseyi evladından ayırmasın

Zeyzey64 insanın iki evladı olunca daha zor oluyor birini evde bırakmak 🤦🏻‍♀️😔