Gizemhasan Hanımlar merhaba Temizlikte domestos kullanıyorum bugün aklıma takıldı bebege bir zararı olur mu ki diye siz ne düşünüyorsunuz
burcuburcu Gizemhasan koklamamaya dikkat edersen bişey olmaz inşallah canım dikkat et yinede çok kullanma
Hale Gizemhasan canim bence uzak durmalisin. Mecburen kullandigimiz zamanlar mutlaka oluyo tabiki cok fazla maruz kalmamaya calismak en iyisi. Mumkun oldugunca kullanmamak gerektigini dusunenlerdenim ve uzak duruyorum
Gizemhasan Çok fazla kullanmıyorum aslında ama bazen dediginiz gibi mecbur kalıyorum😕 inş birşey olmaz
Svde Domestos diğer çamaşır suları gibi aşırı kimyasal içeriyor ve bu kimyasallar anneden bebeğe geçiyor. Benimde vazgeçilmezimdi çamaşır suyu ama bebek haberini alınca tamamen kestim doğal deterjanlar kullnmaya çalışıyorum
Mine Kızlar mümkün olduğu kadar kullanmayın evinizi sirke ile temizlemeye alışın çok aşırı kimyasal bebeği de etkiler bende mümkün olduğunca kullanmıyorum bi tuvalet temizliği sağolsın eşim yapıyor çoğu zaman geri kalan her yerde temizlik sirkesi kullanıyorum alışınca içim daha rahat oldu sirkeyle 🤗
Melekcansu Gerçekten merak ettiğim bi konu, çamaşır suyu vb. Temizlik malzemeleri kimyasal olduğu için solumamız zararlıyda , mesela deodorant , parfüm vs. Kullanıyorum, hepde fazlasıyla. Onlarda kimyasal, onlarıda kullanmanın zararı var mı?
Gizemhasan Doktorum bana parfüm oje makyaj yapmamı vs yasakladı canım o yüzden endişeleniyorum domestos kullanmasam içim rahat etmiyor Melekcansu
ebrucan Melekcansu en az temizlik malzemeleri kadar var deodarant vs kullanılmamalı bence nemlendirici bile seçerken içeriğe dikkat edilmeli
Nursem Tam bir çamaşır suyu manyağıyım. Temizlik yapınca o çamaşır suyu kokacak o derece. Beyazlarda tuvalette mutfakta yerleri silerken. Sebzeleri bile sirkeli suyla yıkarım. Beyazlara dökmüyorum artık ama diğer yerlerde kullanmaya devam ediyorum. Çember seçtim kendime ağız burun sarıyorum öyle yapıyorum. İçim anca öyle rahat ediyo malesef zararlı olsada
hjertemami Gizemhasan Ya bende ikinci hamileliğimizde ev tqşıyorduk. Valla evi nerdeyse domestos ile temizledim diyebilirim. Ama her yeri açtım pencereleri kapıları. Çok şükür birşey olmamış bebeğime ... ☺Yine de dikkatli ol, koku almamaya bak👌
1PrensAnnesi Gizemhasan cnm kimyasal kullanma eşin yapsın gerekirse zararlı bişey çünkü ben 8aydır kullanmıyorum eşimden rica ediyorum o yapıyo
Elifece Gizemhasan hamile olduğumu öğrendiğim andan itibaren elimi değirmedim domestosa . Bence kesinlikle kullanma
ebrucan Çamaşır suyu hamile olmasak da mutfak ve yerler için tercih edilmemeli belki banyoda ama diğer yerler için doğal temizlik malzemelerini tercih edelim kızlar 😀
CanSuu Ben bugün salaklık edip banyoyu domestos ve kireç sökücüyle temizlemeye kalktım kızlar evde tek başımaydım ölüyordum nerdeyse şükür yeni yeni kendime geliyorum bebeğimde hareketsizdi beş altı saattir oda şuan hareketlenmeye başladı sakın ama sakın uzak durun temizlik malzemelerinden 😔😔😔