Kubragumus2 DiplomaliEvHanimi insallah cikar rabbim dar da olan kullarına her zaman yardim eder yeter ki biz ona kulluk yapalim sen yinede haline sukur et canm rabbim bir yerde hic ummadigin anda yardim edecektir
Poyraz35 Insallah ihtiyac sahibine gider. Ben izmir bayraklıdan katiliyorum ve heyelan magduruyum. Cok ihtiyacim var bebegimin sansına katildim🤲🙏
Azrabetulunannesi NaimeYilmaz çoğul gebelik mi hamile kalma yönteminiz neler kaçıncı çocuğunuz hiç düşük yaptınız mı gibi sorular hamile olmayanlar için uygun değil
Dyg61 NaimeYilmaz mesela hangi testleri yaptıracaksınız sorusunda 2 ki 3 lü 4 lü amniyosentez falan vardı hamıle olmayanlar bu soruyu nasıl yanıtlamalı ben 2 Li olarak işaretledim
ozlemmyy Düşündüm benden daha fazla ihtiyacı olan binlerce hamile var o yüzden katılmadım dilerim ihtiyacı olan birine çıkar 🤗
-melike- HappyMom hayırlısi olsun bana cıkmayacagı kesin ben bu yönlerde sansli degilim benden daha zor durumda olanlara cıkar insallah hayırlisiyla
Elifmom1 HappyMom Ben katildim formunuz alınmıştır dedi sonra geri bloga döndüm katilim saglanmismidir nasil emin olabilirim ?
Nalanmalkoc Herkese bolşans gerçekten kimlerin ihtiyacı varsa onlara çıkar inşallah hayırlısıyla ihtiyaçlarını karşılarlar
adm Prl3988 Düşünceniz ve alakanız için teşekkürler canımız annemiz. Bol C vitamini işe yaradı galiba.😉