Evrem2538 HappyMom geçen ki kazananlardan biri de benim.Ama 2 hafta önce telimde bi sorun olduğu için eski hesabım gitti yeni kullanıcı hesabıyla 15 gün önce tekrar uygulmanızı indirmiştmm. Katılabilir miyim ben de tekrardan.
NaimeYilmaz Evrem2538 tabii katılabilirsiniz. Size ulaşabileceğimiz bir mail adresi eklemeniz yeterli.
handesen73 HappyMom ihtiyacim var insallah nasip olursa bana cikar bebegime daha hicbirsey alamadim doguma 1 ay var
DiplomaliEvHanimi İnşallah bnada çıkar. Eşim işi bırakmak zornda kaldı sözleşmesi yenilnmedi. Ve memlekete donmk zorunda kaldık 😔😔😔😔 evimden ayriyim evimi tasiyacak para bile bulamadim. Ust uste kaynanamda yaşıyoruz 😔😔😔😔
Aleyna_Muzaffer DiplomaliEvHanimi rabbim yardımcın olsun canım zor valla ev ev üstüne olmak benimde eşim çalışmıyor inşallah yardımcımız olur amin 🙏
Kubragumus2 DiplomaliEvHanimi insallah cikar rabbim dar da olan kullarına her zaman yardim eder yeter ki biz ona kulluk yapalim sen yinede haline sukur et canm rabbim bir yerde hic ummadigin anda yardim edecektir
Mehtpsahn_53300 Hakkımızda hayırlısı olsun kızlar umarım hakedenler kazanır benim ilk çocugum onun şansına katıldım umarım hayatı Boyunca hep şanslı bi insan olur 🙏🙏
Gulfeem İnşallah ihtiyac sahibine çıkar, bana çıkarsa ihtiyac sahibi biriyle paylaşmak isterim🤍 Anneler hep mutlu olsun🙏🏻