Boncukgiller003 Eşim asgari ücret ile çalışıyo ve düğün borçlarımiz flnda var. Aileden kimse destek vermiyo zaten eşimin babası vefat etmiş. Birde bebisimiz geliyo ben çalışmıyorum kimse bana işte vermiyo zaten 🙄 inşallah benim gibi ihtiyaçı olan annelere çıkar gerçekten çok ihtiyacım var
NaimeYilmaz Katılım sona ermiştir. Katılan herkese bol şans diliyoruz. Şimdi çekiliş için sizlerden biraz süre istiyoruz.🥰 Bir aksilik olmazda yarın (cuma akşamı) tamamlamaya çalışacaklar. Yine buradan duyurularımızı yapacağız. 🤗
Elbet-birgun-kavusacagiz NaimeYilmaz bu posta yorum yapmayi kapatin naime hanim. Ne zamn aciklanacak yorumlari gelmeye devam edecek😂
mirka8696 Elbet-birgun-kavusacagiz 🙊 cildircam hala ne zaman diyorlar 🙈 yorumlar kapatilsin bencedeee
ozgultrkk HappyMom inşallah bana çıkar da çıkan parayla kızım için detaylı ultrasona harcarız parayı yoksa hayal olucak detaylı ultrason 🙁
ozgultrkk Burculicee Aynen insan ilk evladını düşünüyor tüm dükkanlar kapatıldı 5 kuruşsuz kaldık yine bakalım devlet vereceği azıcık parayı da ne zaman vericek kim bilir 😏