Merhaba cennetin ayakları altında olduğu güzel anneler 39haftada yani pazartesi sezeryan günü verdi doktorun planlı sezeryandı çünkü ikinci doğumum ve birinci de sezeryan olmuştu ama dün gece düzensiz şekilde sancım başladı ilk oğlumda normal doğuma gidip açılmam geçiktiği için sezeryana alınmıştım sancı nasıl biliyordum yani sabaha kadar sancım vardı gece doktorumu rahatsız etmek istemedim çünkü sancı olunca hemen çocuk doğmuyor bende sabahı bekledim ve bu arada 12 den sonra da yemeyi kestim ki sabah doktorum ameliyata alalım der diye sabah 9:30 gibi doktoru aradım sancım vardı dedim ve malum hastaneye geldim ve bir saat içinde sezeryana alındım önce spinal iğnem oldu ve hanımlar inanın sezeryanda korkulacak ağrı çekeceğinizi sanacak son yer ameliyat hemen uyuştu ve doktorum geldi direk siyasetten bahsettiler başlıyoruz bile demedi ben hemşireye sordum bebek çıktı ilte dedi ve ağladı kızım inanın iki dakikada sanırım çıktı sonra karnımda hareketlilik var ama inanın sıfırrrr acı bu defa daha var mı dedim ki gidiyoruz dediler toplamda yarım saatte çıktım uyşukluk geçince ağrım başladı ağrı kesici yapıyorlar geçiyor tabi ama ayağa kalkınca %70 gidiyor kızlar anne olmak kolay değil cennet müjdelenmiş bizler için ve boşuna Peygamberimiz cennet kolay değil cehennem de lüzumsuz değil demiş öyle değil mi şimdi bol bol yürüyorum destek aldım tabi ama ikinci kalkışta tek başıma bile yürüdüm hemşireler gülüp maşallah bile dediler düşünün kızım uyuyor ve ilk günüm yarın sabah çıkıcam inş gazımj henüz çıkarmadım ama Allahım heppinize kokay ağrısız doğum nasip etsin ben size çokkk dua ettim sizlerde dualarınızda beni unutmayın lütfen Allaha emanet sorularınız olırsa cevaplarım nacizane