Gamze0508 Prensesimgeliyor22 pazartesi yani 39+6 da olucam bebek kanalda değil çarpraz duruyomş günümüzü aldk o zamana kadar ben kanala girdim normal gelicem derse buyursun gelsin 🤗 herkes için hayırlı doğum olsun inşallah
Melike48 yigitalpinannesi40 bende letoona gidiyorum değiştircem fikir amaçlı sordum teşekkür ederim ☺️
yigitalpinannesi40 Melike48 Ben oraya da gittim bir sefer ama memnun kalmadım doktordan. En başından beri güldeyim çok memnunum
ozlem-06atli Prensesimgeliyor22 35 haftalık hamileyim. 39+1 de sezeryan olacağım. 34 haftalıkken günümü aldım. Herkese hayırlı doğumlar 🙏
yigitalpinannesi40 esrAlp Teşekkür ederim düzenli doğum sancılarım başladı o yüzden erken oldu canım ☺️Şimdi şükür evimize geldik bile 🥰 Darısı tüm bekleyenlerin basına insallah ❤️
esrAlp yigitalpinannesi40 amin 🙏benimde geçen hafta sancım çıktı sanırım bizimki de gününü beklemiycek güle güle büyütün 🥰
Sevval_nur Prensesimgeliyor22 şuan 36+3 üz 24 kasımda gün verdi doktorumuz 38 e girdiğimiz gün sezeryana alınıcaz yani (kordon dolanması var bide sıvı azalması)