Aysin1 Vücudunda doğuştan et beni olup, hamilelik sırasında büyüyen var mı acaba? Sanırım boynumda da minik et benleri çıkmaya başladı. Bu tarz sorun yaşayan var mı aranızda ve hamilelik sonrası geçiyor mu?
Piremses Aysin1 benim kafamda kulağımın üst tarafına doğru saçlarımın arasında et ben çıktı. Yoktu önceden hamileliğimde oldu. Elim takılıyor bazen. Birde kalçamda eskiden olan et benim de büyüdü😖
Myssr Aysin1 benim de iki tane benim.buyumus biri gigus altindaydi biri kasigimda ama derim buyudugu buyudugu dusundm ben
Drydrya Ya kafamda çıkmış et beni ve ben farketmedim hissetmiyorum çünkü annem farketti çok korktum ve doktora gösterdim hamilelikten dokayı olur dedi çok dert etme cildiyeye gidersin doğum sonrası çizip alırlar dedi 😖
Aysin1 Drydrya evet benim de kulağımda doğuştan bir benim vardı. 30 yıldır hiç büyüdüğünü görmedim yani, dün farkettim ki kızarmış ve büyümüş🙄
CansuAlmila Benim göz kapağında sivilce gibi 2 3 tane bişey vardı koparıyodum hep ama bu sefer kaldı tamda göz kapağında 😣
Aysin1 CansuAlmila internetten araştırdım biraz da koparmanın iyi olmadığı yazıyordu. Siz de yapmayın daha kötü olmasın sonra 😔
Aysin1 Myssr Vücudumuzda çok ilginç şeyler oluyor gerçekten😬 kulaktaki ben niye büyür yani hala anlamış değilim, büyüyen bir deri yok sonuçta 🤷🏻♀️ Hormonal sanırım…