Busraozkaya Arkadaşlar merhaba, 37+4 haftalık gebeyim. Bebeğin kilosu 3.300 olmuş. Sizin bu haftalarda kilosu ne kadardı? Doktorumuz bu şekilde devam edip gününü beklerse normal zor olur, sezeryanı düşünmeliyiz dedi. Bu durumu yaşayan var mı?
deletedmom351 Busraozkaya Ayy maşallah benimde 37. Haftam 2800 kilosu benimki biraz zayıf olacakmış zaten ama seninkinin maşallahı var.
Aycann Busraozkaya çatı muayenesi yaptılar mı ? Benim doktorum da 4 küsür kiloyu normal Doğum yaptırdığını söyledi siz ne istiyorsunuz bilmiyorum ama bebeğin kilosuyla sizin vücudunuzun ne kadarını kaldırabileceği önemli değil mi ?
gulcins 36 haftalıkken kaçtı kilosu bebeğinizin benim 35+3 te 2690 gr dı önümüzdeki hafta yine gidicem bakalım kaç olacak ben 39.haftada Doğum yapıcam sezeryan
Busraozkaya Aycann çatı muayenesini de yaptı, bir sorun yok dedi. 4kg mı geçtiğinde doğumun zorlaştığını ve çokarken bebeğin omzunun takılma ihtimali olduğu için sorun olmasın diye sezeryani düşünmeliyiz dedi. Haftaya cuma tekrar gideceğim. O zmn 38.haftam bitmiş oluyor. Ona göre karar verilecek gbi duruyor