Eg5800 Hamile iken diş doktoruna gidilebiliyomu bi bilginiz varmı acaba aranızda yaşayan varmı ben çok felaket diş ağrısı çekiyorum 28 haftamdayım sizde doğumumu beklemeliyim😶
Ayseege6156 Eg5800 ohooo ben diş temizlettim dolgu kanal tedavi yaptırdım çok ağrım vardı 20 de yaptırmıştım hiç bir zararı yok eğer düşük tehliken yoksa doktoruna danış ondan kaşeli kağıt imzalatıp aş bi sorun görülmüyor diye yoksa dişçiler yapmıyor
Begum_baby Eg5800 Ben 35 haftaligim kanal tedavisi yapildi ozelde dogumu stres ve agri tetikliyo kadin dogum doktorunuzdan o ay formu alip özel dis klinigine gidebilirsiniz BENIM 2 hafta oldu gayet rahatim bos yere cekmeyib
brcbr Eg5800 gidebilirsiniz diş tedavisi için uygun bir dönemdesiniz ihmal etmeyin erken doğum gibi sıkıntıları tetikliyor yaptırmazsanız
ozge_ozzgee Eg5800 bu saat oldu hala uyuyamadım diş ağrısından yarın sabah randevum var 15 gün sonra kurtulacağım İnş 😞
92Ceylan06 Ayseege6156 peki diş çekimi yapıyorlar mı ve uyuşturmak sakıncalı değil mi benim dişim kırıldı da ☹️
Ayseege6156 92Ceylan06 bana çekeriz isterseniz dediler bebeğe zararı yokmuş ama doktoruna sor canım daha iyi olur herkesin hamileliği farklı
Bircanderin Bende ayni durumdayim disim sallaniyor felaket agriyor 28+6 dayim yarin kontrolum var soracagim doktora insallah bir sorun yoktur cektirmek icin dayanamiyorum artik🥺🥺🥺🥺🥺🥺
Eg5800 ozge_ozzgee siz kaç haftalıksızın randevu veriyolarmı hamilelere ya bana herkez gitsende seni almazlar diyo 😶
ozge_ozzgee Eg5800 doktorunun izni olduğu sürece sıkıntı olmuyor ben 31+1 haftadayım doktorum izin verdi kanal tedavisine başladık. Dayanılacak gibi değil çünkü.
Askyavrularm Eg5800 ikinci 3 aylık dönemde hiç bir sakıncası yok doktorunuzu bilgilendirip gidin boşuna sıkıntı çekmeyin