Minikbademinannesi Kizlar 12 haftalik hamileyim ama gobusum cikmaya basladi sizinde bu haftalarda mi cikti yoksa gobus yerine gaz mi 😊
Ayseege6156 Minikbademinannesi o bu haftalarda bi çıkıyor bi iniyor canım şöyle 18 e doğru baya belli oluyor ama artık ayva gibi çıkıyo 😅
Aliay Minikbademinannesi canim benimde 11.haftada cikmaya baslamisti simdi 17 haftalik olduk baya buyudu ic karinla alakali 🤭
Deryayurt Minikbademinannesi ben 9 haftalığım sanki 4 aylık gibiyim valla kilo aldım e tabi şişkinlikte var adet olmuyoruz ama kendimi 9 aylık düşünemiyorum 🙈🤪
Annesininhatunkizi Minikbademinannesi ben de 13 haftalığım resmen 6 aylık gebe gibiyim 🙈🙈 görenler ikiz doğuracağım zannediyor
Nursahcan Kişiden kişiye degısıyor canım bu bazılarının iç karnı geniş olup nerdeyse göbek yok gıbı bazıları da karnı buyuk oluyor benm mesla baya kücüktü
Aliay Minikbademinannesi bilmiyoruz canim daha soylemedi doktorum detaylida ogrencez insallah 2 hafta sonra 🤭
Deryayurt Minikbademinannesi bende düsünemiyorum biraz sonra diyorum amaan bidaha mı gelcez dünyaya 😁😁