Merve1996 Kızlar 30 haftalik hamileyim 5 6 kilo aldim.Gören herkes karnın çok çikmamis iyi kilo almamissin filan son iki ayda kilo aliniyormu.Bu arada ben memnunum halimden doktorda bebegin kilosu sagligi herseyi iyi dedi 😊
Gazel Merve1996 Bende 30 haftaya girmek üzereyim bir kaçgüne kendim 4 kilo aldım karnım da pek Yok önemli olan bebişin sağlığı her bünye farklı kilo almaman hem daha iyi birşey
ipeksfr Merve1996 bende aynı haftadaym merak ettiğim biizi ne bekliyor. Kilo alımı bundan sonra nasıl olmalıdır , oluyor. Bilen var mı acaba☺
DidemYldrm Merve1996 çok normal bende 28 haftalık hamileyim 3 kg aldım zayıf hamile kaldım benimde göbeğim artık yeni yeni yandan belli oluyor bebeğin sağlıklıysa sorun yok canım Son ay kilo alınmaz aslında 36 dan sonra kilo alımı yavaşlar hatta anneler kilo verir annenin kilo aldığı aylar 6-7-8 aydır 🤗
Merve1996 DidemYldrm aynen ben sorun etmiyorum ama millet fazlasiyla kilo alinca sasiriyorlar galiba bizim gibileri gorunce 😊 bünyemde zayif degil etli butluyum zayif biri degilim yani ama karnim yandan belli çok sismedik biz belki son iki ay aliriz 🙂
Lonelinesss Merve1996 maşallah ne güzel keşke bende fazla kilo almasamda bebek alsa şimdiden basenler çıktı 😔
Zeyneep Ben de 30.haftanın içindeyim, 7 kilo aldım. Bebeğin gelişimi önde şu an için.🙏🏼 Son iki ay çok kilo alınıyor diyorlar hep, bebeklerin kilosu iyi olduğu sürece bizim için iyi bir durum bence.🙏🏼
Fatmafatma Merve1996 ben 30+1 haftalik gebeyim toplamda 12 kilo aldim bebegim erkek olca icin karnimda daha yeni yeni belli oluyor sivri bisey ole yaygın dill sizinkide mi erkek oyuzden karnin cok cikmaya bilir cunku kiz bebek yaygın oluyor erkek top gibi onde oluyor karin tuaf😂
Merve1996 Fatmafatma hayır canım benimki kız erkek sivri diyorlar ama bence bünyeyle alakalı bisey benimkisi yuvarlak öne doğru top gibi gozukuyor 😊 bide benim kiz masallah hic yerinde durmiyor karnimi degisicek 😂