grmz31 Arkadaşlar bu 41 hafta muhabbetini hiç anlamadım 40+6 son değil mi 41 doluyor sanırım o zaman doktor normal için bu kadar bekler mi siZce sanki her an bebişin gelmesi lazım gibi hissediyorum zaman olarak 🙄 gecikti gibi
Zuleyhaaysel_ grmz31 eğer sen ve bebek sağlıklıysa doğum da uygun görünüyorsa bekler niye beklemesinn benimki bugün 40+3 e kadar beklerim dedi 38+1 deyim bekliyoruz 😂
Hanifesimsek grmz31 bende 39+3 teyim doktor beni de 41 e kadar bekletiyor kendiliğinden gelmezse suni sancı verecek
Gizocan grmz31 yok daha doğum sürecine yeni başlamışsınız. Doğum bi aralıktır normal doğumda 41 e kadar yolu var.
grmz31 Sağolsun benimkisi su gün gel birdaha kontrole bile demedi ben kendim soruyorum ne zaman geleyim evime gelenler var doğum olmadan gitmeyiz diyorlar bunalım geçireceğim :) ondan artık doğurayım diyorum
Fatmaklc66 grmz31 bende 40. haftamdayım 40+6 da dogumum ınsallah canım doktorum suniyle baslatacagım dedi
Gizocan grmz31 evet en cok tıkandığınız zorlandığınız her an gelicek diyr bekliyorsunuz allah kolaylık versin bizde 36 yız peşinizden geliyoruz 😂