Sheems Gulsen4224 inşeallah caan tum bebişler sağsalim olsun yeter🤗, gostermesine zamaninda gosterer inşəallah
Sheems Gulsen4224 başka bir postda siz bana tahminde bulunmusunuz 🤗😁bildirişler bolmesinde rastladım🤗😁kiz tahmin yapmisiniz, birdahasinda belli olunca rastlaram size 😍
Gulsen4224 Edakuz58 ay öyle mi Cnm ne güzel 😍rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🌹
Sheems Gulsen4224 kemik kafa yapisina gore kiza benzetmishdiniz, doktorumda kiza benzetiyor, insheallah oyrenince tahmininiz tutdu tutmadi diye haber edicem😁🤗
gcetin Gulsen4224 bildiniz vallahi helal olsun. Doktor erkek olma ihtimali daha yüksek ama kesin konuşmayım demişti. nerden anlıyorsunuz 🙈
Gulsen4224 Sheems inşallah cnm rabbim gönlüne göre versin inşallah sağlıklı olsunda haber edersem sevinirim tabiki😘🥰
Sheems Gulsen4224 çok teşekkur edirem, sizinle bahem 🤗Rabbim herkesin gonlune gore versin hayirlisiyla, insheallah gelen ayi bekliyorum haberleshecem sizinle🤗saglicaqla kalin Allaha emanet olun
Gulsen4224 gcetin öyle mi Cnm anladıklarım oluyor bazen emin olmadığımı söylemiyorum heveslendirmemek için ama net emin olduklarımı söylüyorum tutar tutmaz bilemem ama anladıklarım oluyor rabbim gönlüne göre versin inşallah ❣️🙋🏻♀️