Krizantem_ Merhaba kızlar . Doğumum nasipse haziran ilk yada ikinci haftası. Pijama olarak uzun kollu mu kısa kollu mu alayım sizce? Gecelik de alayim mi pijama doktor kontrolünde sıkıntı olur mu?
Ayseege6156 Krizantem_ kız benim doğum şubatta ben daha bi çöp almadım hiç umrum değil şuan 😅 sen haziranı mı düşünüyon 😅 ama alıcaksan kısa al yaz zaten insan bunalıyor hastahanede
Krizantem_ ozlemtopal Bence değil daha düşünecek o kadar şey var ki en azından basit olanları aradan çıkarmak lazım 🤣
Krizantem_ ozlemtopal Bebeğe yogunlasicam bebek icin alınacak araştırılacak o kadar şey var ki aradan çıksın istedim😂
Astadavistabeybi Krizantem_ ben aralıkta olduğu için uzun kollu aldım ama penye gibi kumaşı kesinlikle kalın giyemiyorum haziranda bulunduğunuz şehir sıcaklığına göre alabilirsiniz sıcak memleketse kısa alırdım ben
Dilanilngi Ayseege6156 sırayla gidiyorum,beyfendinin bittikten sonra kendime yoğunlaşıcam yani inşallah doğurmadan. 😬😬
neslihann87 Krizantem_ ben ilk kızım haziranın 15 de doğmuştu uzun kollu giymiştim sıcaklamamıştım bi takım uzun kollu alın normalde olsa sezaryende olsa üşünüyo
Helinrojbinn Krizantem_ bnce uzun kollu al kan kaybediyorsun snçta çok üşüyor insan vucüt ısısını kaybediyor sütün ve sancıların içinde bnce uzun kollu beneginizede aynı şekilde 👍