Busraveminisi1 Kbradnmz ben fisher price ınkini aldım canım içi geniş biberonluk kısmı var cepler var bebek arabasına asma apratı oluyor
minikcasper Kbradnmz ben bagmori askılı anne bebek çantası aldım. Hem diğerleri gibi bebek çantası olduğu belli değil hem farklı. Kumaşı falan güzel içide yeterli büyüklükte bana kullanışlı geldi tabi kullanınca görecem kullanışlımı değilmi☺
Ortmenanne16 Kbradnmz trendyoldan aldım gerçekten geniş ve kalıplı bir ürün geldi baya iş görecek gibi duruyor
Gd1992 Ben myroka dan aldım cnm cok memnun kaldım ıcı buyuk cokca gozlerı var kesnlıkle tavsıye ederım
lagertha Duygucylk merhaba. Benim de aklimda o model var siz kullaniyor musunuz acaba bir de dis kumasi keten gibi mi
aay1 @Kbradnmz bende Muca markası çanta aldım daha kullanmadım ama özellikleri olarak çok güzel bir ürün fermuarları tamamen açılıyor içinde ne aradığınızı çok rahat bulabiliyorsunuz içi de geniş ve yağmuru üzerinde tutuyor su geçirmiyormuş
Duygucylk lagertha evet keten gibi çok ızun süre yağmurda kalmadığınız sürece su geçirmez görüntüsü çok hoş gri rengini aldım
lagertha Duygucylk ben de bugun siyahini sipariş verdim. Gule gule guzel gunlerde kullanalim insallah 🥰
Muzicannn minikcasper gelınce yazar mısımız. Bnde çok beğeniyorum o çantaları. Ama önündeki küçük cebi fermuarlı değil açılışı farklı ya kullanırken zor olur mu onu merak ediyorum
minikcasper Muzicannn geldi çantam ama daha kullanmaya başlamadım. Bana kullanışlı geldi. Zaten standart anne bebek çantalarını sevmiyorum o yüzden de bu tarz hoşuma gittiği için aldım. Bana yeterli geldi dediğim gibi kullanmam lazım.
minikcasper Muzicannn ön tarafı fermuarlı benim aldığım. Bagmori lacivert askılı anne bebek bakım çantası benim aldığım.