Esoo0698 Kızlar 24+6 hamileyim boğazlarım şişmek üzere hasta olmak üzereyim şişmeden bana bi çözüm yolu söylermisiniz lütfen 😣
Rmeysa_1661 Esoo0698 ballı limonlu ıhlamur birebir yani limonu her içişte kullanmayın ama tansiyon düşüklüğü yapabilir onun dışında bol bol mevsim meyvesi c vitamini 😊
Aysnpmk Esoo0698 bal limon ıhlamur zencefil kabuk tarçın elma bir iki tane karanfil kekik nane demleyip içiyorum çok iyi geliyor. Ballı süt ya da pekmezli süt de iyi geliyor
Esoo0698 Aysnpmk Bitki çayları çok içilmemesi gerek diye biliyorum ama pekmezli sütü denemek istiyorum nasıl yapılcak o
Rmeysa_1661 Esoo0698 ıhlamurun yan etkisi yok doktorum bana içebilirsin demişti hatta siyah çay yerine kahvaltı da ıhlamur içiyorum 😊
Aysnpmk Esoo0698 sütü ılık olacak şekilde ısıtın iki tatlı kaşığı pekmez koyun içine soğutmadan için sabah kalkar kalkmaz içiyordum ben birgün ballı süt bir gün pekmezli çok iyi geldi
haziranin25i Esoo0698 mandalina ve portakal. Hatta iş yerindeyken taze sıkılmış portakal suyu alıp sabah akşam içiyordum 🤗