-Canparem_ Nergisim09 eşimin ilk isim fikride Azra oldu ama benm kafa karışık olunca hepsi çok güzel geliyor
-Canparem_ Azrabetulunannesi duymamışdım anlamıda güzelmiş teşekkür ederim fikriniz ve açıkladıgınz için 🤗☺️
-Canparem_ Esila09 inşallah hepimiz hayırlısıyla sağlıkla sıhatle kavuşuruz yavrularımıza en önemlisi o zaten ☺️
Nuranemre -Canparem_ sudenur koyacaz inşaAllah anlamı ise cennete düşen ilk yağmur demek bugun karar verdik bizde eşimle 36+2 yım bu arada
-Canparem_ Nuranemre anlamıda çok güzelmiş Rabbım hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin darısı bizim karar vermemize inşallah 🤗☺️
Nergisnergis Bende 34+3 teyim ve hala karar veremedimmm kafamda bikaçtane var fakat hwrkez bi yorum yapiyor soğuyorum gidiyorı. Gülce Afra begüm idil bunlar kafamdaki isimler ama cok kararsisizm
-Canparem_ Nergisnergis aynı kararsızlık bende de var bi yorum yapıyorlar soguyorm bende illaki söyleyecek sözleri var 🤔
-Canparem_ Zümra- Azra- Betül - Beyza - Nisa - Hifa - Hafsa - Meva - Elif - Zeynep - Alya - Ayla - Kayra- Ebrar…. 🙈🤪😅🤔
-Canparem_ Hilal_25 ikiside birbirinden güzel inşallah içinize en sineni olur ben bazen rüyamda göreyim ismini diye dua ediyorum ama rüya gördüğüm çok azdır😞