Pinkyellow Kiiizzzlarrr başlıkta da olduğu gibi 41.haftamizda da oğluşum gelmemeye inat etmiş durumda doktor baslaticak doğumu biraz heyecan biraz korku biraz mutlu karmakarisigim hepinizden dua bekliyorumm 😵😍😣
birtosbikannesi Pinkyellow rabbim bi avazda kurtarsin insaallah darisi bebegini bekleyen tüm hamilelere olsun inşaallah saglicakla kucagina almak sorunsuzca evine dönmek nasip olsun insaallah
Fatmaklc66 Pinkyellow ahh carsamba gunude bız aynı sekılde sancım acılmam yok suniyle baslatacagım dedi
Haticekablan Pinkyellow ne mutlu sana mis kokulu yavruna kavuşacaksın sen iyi ol korkma ki o da güçlü olsun annesine yardım etsin doğunca bebeğine sıkıca sarılıp güzel yüzüne bakınca hepsi geride kalacak sakın kendini üzüp strese sokma yepyeni bi hayata başlayacaksın Rabbim kolaylık versin su gibi aksın geçsin 🌸❤
160813z Pinkyellow canm bende sabah 7 30 da hastane de olacağım benimde sunni ile başlatacak doğumu benimde oğlan gelmek bilmedi 🤗
Pinkyellow Haticekablan amiin çok teşekkür ederim canım en büyük heyecanimda ona kavuscak olmak bende hepinize dua edicem sancı esnasında💕💕☺️
Pinkyellow 160813z ayy Allah ikimizede yardım etsin kuzum kolayca kavusalim inşallah fitillemi baslaticaklar serumlami
Pinkyellow Dnacar83 amin kuzucum çok heyecanlıyım ateş basıyor resmen 😣 şuan önlüğü giydim bekliyorum covid testi yapilcak sanirim önce
160813z Dnacar83 doğum yaptım sunni sancı ile 3 saat kadar sürdü benm ki ilk baş yavaş yavaş verdikleri için yavaş oldu hızlandırnca 4 cm den Bi anda 10cm oldu ve oğlum geldi ❤️ hala daha ağrım var buna şükür sağlıcakla geldi kuzum darısı bütün annelere inşallah ❤️
Semayil Şuna bende sabah 7 sen belli suni sancı çekiyorum umarım biran önce açılma olur çatı muanesi beni çok zorluyor☹️🤦🏽♀️