Selam anneler. 8 haftalıkken kahverengi leke görmüştüm doktorum progestan ve proluton başladı, progestan günde 3 içiyorum iğneyi 5 günde bir oluyorum, tam bitmişti bu hafta doktora gitmeden 1 gece önce tekrar kahverengi leke gördüm, doktor ilaçları bıraktırmadı bu yüzden devam etmemi istedi, küçük bi kanama alanı tespit etti ultrasonda yine aktif değil kanamış ve kahverengi akıntı şeklinde geliyor dedi. Ama hayatımda hiçbir şeyi kısıtlamamı istemedi cinsellik çalışma spor gibi şeyleri yapabilirsin dedi, bebeğin boyu ağrılığı suyu vs gayet iyi dedi. Benim anlamadım şey madem bebeğim iyi her şey hayatıma normal devam edebileceğim kadar yolunda neden hala günde 3 progestan içiyorum ve 5 günde bir iğne vuruluyorum, benimle aynı durumda olan anneler var mı acaba yoksa benim doktorum biraz garantici mi. Kötü bir şey olsa bana söylemeyeceğini sanmıyorum. Ya da bazı kısıtlamalar getirirdi diye düşünüyorum, belki de bu durumda bu ilaçları kullanan anneler vardır bana bilmediğim icin tuhaf geliyordur ama kafam çok karışık :(