Birgul Gamzeliiiiii haftası son adet tarihine göre hesaplanır canım, bu değerlerde karından bazen görülebiliyor ama Pazartesi falan gidersen arttığını düşünürsek rahat görürsün diye düşünüyorum hayırlı olsun😇🌸
MinikMucizeninAnnesi Gamzeliiiiii 1500den sonra genelde kese gözüküyor görebilirsin diye düşünüyorum😊
Mervensn1 Gamzeliiiiii vajinal ultrasonla görülebilir belki ama karından benim 6700 lerde göründü yani 6. Haftada 8. Haftada da kalp atışını duyduk 🌸
Gamzeliiiiii Birgul 14 ekimde oldum kuzum en son adet allah razı olsun rabbim isteyen herkese nasip etsin
Maria9 Beta böyle çıktıysa zaten kesinlikle hemen git bir doktora bence gözükür kesen zaten takipte olman gerekiyor 🙏☺️
Aaaaayyyssssuuunn En az betanın 3000olması gerektıgını soylemıstı doktor ,benım 2098di karından görünmedi ama vajinal muayene de gorulebılcegı soyledı ama tehlıke yaratmamak adına 3000üstündeykem bakıyorlar canım
Gamzeliiiiii Aaaaayyyssssuuunn canım bende bir kaç gün sonra gidicem inşallha doktoruma o zamana kadar 3 bini geçer inşallah görürüm
Mervensn1 Gamzeliiiiii inşallah tekrarlamaz merak etme annesi stres yapma dua edelim bir şey çıkmaz inşallah 🙏🌸
Aaaaayyyssssuuunn Gamzeliiiiii 48saatte 2latı artıyo canım ona göre ayarla gıt sağlıkla gelsın meleğin