minton55 Merhaba arkadaşlar. Ben covid oldum 20 haftalığım. Öksürüğüm çok şiddetli olduğu için ilac içmek zorunda kaldım. Asist ve sekrol kullandım. Bebegıme zararı olur mu sizce. Doktorumda içebilirsin dedi.
Seyma16 minton55 canım bende atlattım dün bitti benmde cam kozalağı pekmez iç doktorum önerdi ve ben öksürüğünü gecrdom o pekmezle tavsiye ederim
Denizzmomm Bu konu hakkında bilgim yok üstte kalsın diye yazıyorum inşallah sag salim kucagımıza alırız bende covdim 7. Gunum ve yeni yeni ciğer agrım öksürüğüm baslıyor az önce de oksapar vurdum kndme ilk kez bende çok endişe liyim
Seyma16 Denizzmomm daha bari dikkat et ciğerlere inmeden benmde öyle başlamıştı ilerlese şuan atlattım çok sukur bol meyve turşu ve pekmez özellikle cam kozalağı pekmez yedim doktorum dedi
minton55 Yani oksapar ztn almak zorundaymışz. Ama ben bir de asist ve sekrol kullanıyırum suanda. Cok caresiz kaldığım icin içiyorum cnkü öksürmek de bebegi cok etkılıyor
minton55 Papatya13371 benim üc gün ates oldu sonra şiddetli öksürüğe cevirdi. Boğulurcasına öksürdüm bir hafta. Baktık gecmiyor ve bu durum bebegi de etkiliyor cünkü ister istemez sıkıyosun kendini doktor asist içebilirsn dedii. Herşeym gecti ama şu öksürüğü bitiremedim bir türlü
yineyenidenanneoluyorum7 Kizlar bende covidken bilmeden favi ile baslayan ilaci ictim negatif oldugumu ogrendigm gun gebeligimin pozitif oldgunu ogrendim 🥺ne zor bir donemde hamile kaldm rabbim yardimcimiz olsun🤲🏻