Birmelekannesi17 Merhaba Manisa Turgutlu da oturuyorum. İlk doğumu mu Salihli de yapmıştım. Turgutlu Manisa çevresinde onerebileceginiz doktor var mı acaba?
ozgeya Birmelekannesi17 Manisa Merkezde arıyorsanız Grandmedical Hastanesi Nahit Ata ve Hakan Çelik var. Özel muayene olarak da Özgür Atlı. Turgutlu’da Ege Umut’a gidip memnun olanlar da var ama doktor adı bilmiyorum.
gozgozde Birmelekannesi17 merhaba iyi akşamlar bende manisa turgutlu da oturuyorum odak tıp merkezinde müfik öztiğit diye tek doktor kendisi zaten muayeneye kendisine gidiyorum ve aşırı memnunum gerçekten 🤗🤗
Birmelekannesi17 ozgeya ege umut a gidiyorum şuan ama ne bileyim tereddüt ettim biraz,önerilerinizi dikkate alacağım çok teşekkür ederim 🙏
Ervanurumm Manisa Akhisar da Fatma selcen karakuş tavsiye ederim benim doktorum çok memnunum. Özel Akhisar hastanesinde çalışıyor
Birmelekannesi17 ozgeya evet bende öyle doğum konusunda pek iyi şeyler duymadım o yüzden korkuyorum 😟
ozgeya Birmelekannesi17 Umarım içinize sinen bir yer bulursunuz☺️ Merkezdeki Grandmedical Hastanesi doğum konusunda iyi deniyor ve fiyatı da uygun. Ben hastanenin tam karşısında oturuyorum.
Birmelekannesi17 gozgozde ben ona kızımda gitmiştim fakat pek memnun kalmadım o yüzden düşünmedim tabi memnun kalanlarda var fakat doğumu ege umutta yaptırdığı için düşünmedim açıkçası 🙏🥰
gozgozde Anladım benim fikrimdi ben memnun kaldım ama ilerleyen zamanlarda fikrim değişir mi bilmiyorum açıkçası 😊😊