Sltnasy Merhaba canlar 23 haftalik hamilelik içindeyim doktorum kaşıntılardan dolayı testler yapıldı ve gebelik kolestası tanısı oldu siz bu durumu yasadiniz mi ? Ve her hafta kontrole gidicekmişim sizlerde bu durumlar var mı
Zsnbr Sltnasy evet bnada teşhis kondu 32. Haftam mesela suan saat 3.40 ve ben saat 11den beri aralıksız kaşınıyorum kafayı yicem artk 28 haftadan beri bu var doktor 32yi doldur ddi smdi de 34ü zorla diyor ama Bn bu gece anladım ki dayanacak gücüm kalmadı 🤦🏻♀️ Doktora dicem ptesi alsın doğuma 😞😞
Hafsasmom_ Sltnasy Benimde özellikle bacaklarım çok fazla kaşınıyor morartmışım kaşırken 🥺 biraz da karnım kaşınıyor gebelik kolestazı olabilir mi salı günü gidip söyleyecektim bende doktoruma testi nasıl yapılıyor
Ummahanalbayrak Geçmiş olsun.. ilaç tedavisi ve yedikleriniz yağsız, salçasız olmalı.. domates, biber, beyaz ekmek tüketmeyin.
Sltnasy Ummahanalbayrak cok yağlı şeyler tüketmiyorum zaten doktor sadece yağlı kizartmalar yumurta cikolata ağır yemekler tüketme dedi
Sltnasy Zsnbr canım ilac vermedi mi sana bana o ursaactive ilacı verince kaşınmam kesildi çikolata yumurta hersey yasaktı sen bunlardwn tuketiyorsan ondan da etkiliyor birde ovadril diye kasinti merhemi verdi
Zsnbr Sltnasy verdi canm vermez mi bayaadır kullanıyorum ilacı daha yeni yeni değerlerim düştü ama kasıntı asla azalmadı. Çikolata yemiyorum da yumurta yiyorum yemedim denedim yani kaşıntıya sebep oluyor mu diye yemediğim gün bile kasıntı aynı şekilde devam etti 😞 Bn dogurcam sanırım dayanamıyorum
Sltnasy Zsnbr yunurta sarısı sakın yeme doktorun yasaklaması lazım kolestrol yükseldiği için enzimler yukseliyor az daha sabret canım
Sltnasy Hafsasmom_ once doktoruna söyle ama o gün dermatolojiye de randevu al hocaya durumu anlat o zaten ilgili yerlere gonderiyor karaciğer enzimlerine baktirmak istiyorum de
Zsnbr Sltnasy valla doktor da baktı bana hcbsy fayda etmiyor yemekle alakası yk ye gitsin ddi en azındn bebek kilo alsın ddi 🤦🏻♀️ Snn suan durulma sebebi daha erken olduğu icin öyle bnmde o haftalarda durmuştu kaşıntım. 28dn snra felaket bi şekilde başladı
Sltnasy Zsnbr duruldu derken birden bire kesildi ama benim degerlerim de aşırı yükseklik yoktu belki de ondan olabilir
Zsnbr Sltnasy olabilir canm benm bayaa taban yaptı su son 4 haftadır yeni yeni düşüyor düşmüş hali bile alt 167 ast 70 düşün 590lardan düştü
Sltnasy Zsnbr ama seninki cok yukselmis ya ALLAH yardimcin olsun bence biraz daha sık disini 38 e kadar da olsa 🙏 zor durum o kaşinti heleki ama yavrularimiz icin değer Ovadril losyon u denedin mi canım belki biraz kaşıntıyı keser
Zsnbr Sltnasy mümkün değil 38😂 34ü bile zorlayabileceğimi dusunmuyorm inan. Evet suan mesela ovadrili sürüyorum ama asla fayda etmiyor maksat sürdüm demek icin sürüyorum 🤦🏻♀️
Zsnbr Sltnasy özele gidiyorm canım devlete yönlendirdiler direk yatış verdiler 5 gün yattım ne cektm orda. Snra kendi memleketime geldim burdaki doktordan memnunum
Sltnasy Zsnbr hastaneye git bakalım belki seni gözetim altinda tutacak bebegin ciğerleri yeni yeni gelişiyor ama inşallah seninde bebeginde sağlığı iyi olur doktorlar zaten tehlike de olunca doğuma mecbur alıyorlar
Zsnbr Sltnasy valla canım doktor 32yi zorlayalım ddi geldik 32ye smdi diyor 34e kdar dayan ama bilmiyorm ben napcsm yarın gidip konuşacam tekrar
Zsnbr Sltnasy özel kliniğe gidiyordum Van da yaşıyorum doktor araştırmaya gönderdi onlarda yatış verdi 5 gün kalabildim berbattı snra annemlerin yanına geldm dbakıra burda özel hastanede doktorda çok iyi ama doktor 2 günde bir çağırıyor gel diyor takip ediyor 2 günde bir tahlil nst muayene bakıyor öyle