KBR12- Merhaba kızlar 27 haftalık hamileyim doktorum kansızlığım olduğu için doğum yapmam zor olur dedi ilaç kullanıyorum ama yeterli değil siz kansızlığı önlemek için neler yapıyorsunuz gece yatmadan önce 1 bardak pekmez içiyorum ama yeterli olmuyor
Ces KBR12- bnm kan değerlerimde yerlerde bana doktor toparlayamazsak kan veririz dedi. Maalesef ki kan için dışarıdan takviye ile değerleri yükseltmenin zor olduğunu ancak ilaçla olacağını söylemişti doktor
Mervensn1 KBR12- Kızılay’a kan verirdim düzenli olarak kansızlığım çıktığında 15 gün boyunca yatmadan yarım saat önce yarım çay bardağı pekmeze 2 3 damla limon damlat iç 15. Günün sonunda 10 gün ara ver bi 15 gün daha yap kilo alabilirsin demişti Kızılay doktoru tabi bu hamile olmadandı ama hamileyken zararlı olacağını düşünmüyorum belki daha etkili olur öyle dene istersen 🌸
2prens-annesi Bende 31 haftaligim kansizlik cıktı bende de kan ilaçları içiyorum pekmez filan ye diyolar arada bi işte yiyesim gelmiyo kan üzümü aldı eşim ona güzel kan yapiyo dediler yiyorum ama bilmiyorum bir hafta sonra kontorulm var bakalım artmış mi