biranneikikedi Haftadayım. Hareketleri daha belirgin olmaya başladı ama eşim de hissetmek için sabırsızlanıyor. Tecrübeli anneler dışarıdan ne zaman hissedildi bebeğinizin hareketleri 💜
Mmrv00 biranneikikedi esim 25 ten sonra hissetmeye basladi.Daha once kipirdasa bile elini koyduğunda anlamıyordu
cicicivciv biranneikikedi doktorum banada 21 ile 24 hafta hissedersin demişti öyle oldu gittikçe güçlendiği için daha sertleşiyor 😀
biranneikikedi Drydrya ayy çok heyecanlı 😬 biz bunda bile heyecanlanıyorsak inşallah doğumda düşünemiyorum 🤗
Drydrya biranneikikedi evet öyle hatta videoya çektim anneme atıcaktım ki 30 lu haftalarımda daha çok belli olur dedim atmadım hala bekliyorum daha net belli olmasını😄🤷🏻♀️
handesen73 Drydrya o zan siz 34 haftayi bekleyin benim.oglan ortamda bir hareketler filan masalah karnimi nasil gizliycegimi bilemiyorum 😂resmen sarisiliyoruz
Sevgi0147 30lu haftalara gel göreceksin içerde halay çekiyorlar seni dövüyorlar kemiklerine vuruyorlar evet güzzel ve çok acı şeyler hele ki rahme vurunca bıçak sallıyor gibiler ben 40 oldum dışarı fışkıracak ama cikmiyor😁😁
gamzelim2234 @biranneikikedi 20 den sonra dışarıdan pıt pıt attığını hissetmiştim şimdi 29. Haftadayım her hareketi bariz belli oluyor kıpırdadıkça dışardan ☺️
Alperefet biranneikikedi canım ben de 20. Haftadayım bugün eşimde tam anlamıyla hissetti üç kez tak tak vurdu kerata😂
monaroza biranneikikedi 25. haftalarda eşim elini koyduğunda hissediyodu 27 den beri de artık dışardan baya belli oluyo
monaroza biranneikikedi 25. haftalarda eşim elini koyduğunda çok rahat hissediyodu 27 den beri de dışardan artık baya belli oluyo 😊😇
tnc35 biranneikikedi Benim ilk hamileliğim olmasına rağmen çok erken oldu ben 18.haftada hissetmeye başlamıştım hareketini eşimde 21. Haftada hissetti şimdi 28 haftalığız dışardan çok net gözüküyor ☺️
MihricanA biranneikikedi Esinizin sabırlı olmasi lazim benim esim yeni yeni net hissetmeye başladı gece sarilirken falan o da gun icinde ne kadar hareketli de olsa tam esim elini koyuyor duruyor😂 31 haftadayim bende
biranneikikedi MihricanA biz anneler aslında daha şanslıyız, hissediyoruz. Bu garibimler de hissetmek istiyo 😂 azıcık daha bekleyeceğiz anlaşılan