Sefaat Lamelif takilmazsa senin icin zor olir canim cunki ameliyattan ciktiktan yurumekte hareket etmekte zorlaniyosun lavaboya kalkmak zorlar seni dikislerin acir
NaimeYilmaz Lamelif kalkamıyorsun bir süre ve serum verıyorlar yatmak zorunda oldugun ıcın mecbur takıcaklar
Keriminmutluannesi Lamelif evet her zaman takılıyo zaten hiç hissetmiysun ben takılmadığını sanmışdım çıkarmaya geldiklerinde varlığından haberim oldu😂
Wyz Lamelif sonda takılmayan tek kişiyim galiba 20 gün önce sezeryan oldum ameliyata giderken hemşireye sondayı ne zaman takacaksınız dedim oda doktor gerekli görürse takar dedi ciktigimdada sonda filan yoktu tuvaletede kalkabildim o kadar da zorlanmadım
BeyzaGnaydn Tabi ki de takiliyor, belirli bi sure hissetmiyorsunuz vucudunuzu, altiniza yaparsinz🙂 o sonda epey bi doluyor cikartilana kadar
Gamze06 Evet takılıyor. Niye istemiyorsun acı duymuyorsun ki. Zaten ameliyattan sonra hemen kalkamıyorsun mecbur takılıyor.
GulsahMulayimDastepe Wyz bende hemşireye sordum uyuştuktan sonra mı takarlar diye. Daha Doğum yapmadım ama merakımdan.. ilk Doğum sezeryanda takılmıyor gerek duymuyorlar dedi, takılmayacakmış bana da
Elos Elimde olsa günlük yaşamda da sonda takarım 🤣 bıktım saat başı wcye gitmekten. Ne takılırken hissediyorsun ne çıkarılırken hissediyorsun. Çok büyük rahatlık valla. At cebe gez 😂 işin şakası bi yana korkmayın hiç 🙂
Ysmn_61 Kalkıp yürümüyosun ki hep altına kaçırırsın benim sondam ameliyattan sonra 3 kere falan boşalttılar takarken hissetmiyosun ama çıkarınca hafif bi acı oluyo dayanılmayacak gibi de değil
Mervemeryem Lamelif ben sezeryan oldum bana takmamislardi surgu surduler ama keske taksalardi cnku kalkman fln zor oluyor
Cagla29930 GulsahMulayimDastepe ben takılmasını istiyorum de çok zorlanırsın hemen ameliyat olunca kalkabilecek misin dikişli serum takacaklar sürekli tuvaletin gelecek ben iki kere sezeryan oldum ikisinde de sonda taktılar canım
kitapkurdu Lamelif doktorundan rica edebilirsin uyuştırduktan sonra takarlar. Hiçbirşey hissetmezsin 😊
GulsahMulayimDastepe Cagla29930 vallahi hiç bilmiyorum ki, Perşembe gününe gün aldık hemşire öyle söyledi. Acemi olduğumdan Birsey diyemedim.
Cagla29930 GulsahMulayimDastepe benimde Perşembe günü sezeryanım Özel değil mi İnan insanın o zaman canı kımıldamak bile istemiyor ameliyat esnasında serum veriyorlar sonrasında serum veriyorlar bebeği kucağına alıp emzirmekte bile zorlanırken yataktan kalkıp emzireceksin kesinlikle sonda iste perişan olursun ne demekmiş ilk sezeryanda takmıyoruz ilkin bir perişan edelim de sonrakine taktırırsın zaten mi demek istiyorlar😡
GulsahMulayimDastepe Cagla29930 hahaha 😄 İnan’ın gerçekten bilmiyorum bende çok şaşırdım duyduğum zaman, hep okuduklarım hikayelerde sonda vardı çünkü. Özele gidiyorum evet, söyleyeyim ben onu o zaman yaa. Zor olacak zaten diye korkuyorum bir de o sıkıntı çıkmasın.