Herkese merhaba bir kısmınızın doğumuna çok var bir kısmınızın az kaldı Allah hepinize inşallah çok kolay normal doğumlar nasip etsin.
Ben yazmakta oldukça geciktim 2 haftalık olduk🤗 hamileliğim boyunca çok ciddi sıkıntı yaşayacak bir problemim olmadı. Sare hanım ve Elif ablayla 2017 yılında tanıştık ilk oğluma hamile oldugumda normal doğum yapmayı hatta suda normal doğum yapmayı çok istiyordum Allah karşıma Sare hanımı ve ekibini çıkardı ve istediğim gibi olmuştu. 2. Hamileliğimdede adresim belliydi çok şükür. Ben sadece Sare hanım ne dediyse onu yaptım ve Elif ablanın eğitimde anlattıklarının hepsini yaptım. İlk doğumumda dikişim vardı ama 2. Doğumumda dikişim bile olmadan suda normal doğum yaptım. Kandil gecesi hafiften sancım vardı ama ihtimal vermemiştim Elif ablayla gece 1.30gibi konuştuk istersen gel zaten hastanedeyim dedi gece 3 gibi hastaneye gittigimde Elif abla muayene etti ve 8cm açılmam olduğunu söylediğinde ben şok olmuştum☺️ Sare hanım doğumum kolay ve hızlı olacağını söylemişti ama bu kadar hızlı olcagını tahmin etmemiştim 4.45te oğlumu kucagıma almıştım. Allah Sare hanımdan Elif abladan razı olsun ilgileri alakaları gece gündüz demeden yanımızda olmaları çok güzel bir duygu.