Mehdisram HandeMersin kalıcı sanırım en aza indirebiliyoruz anca ama bakalım nolcak nasıl başa çıkıcaz bilmiyorum araştırıyorum bende 🙄
HandeMersin HanifeOkutan Sürmesek nasıl olacakmış acaba elimizden geleni yapalım da gerisi takdiri ilahi 🙏
HanifeOkutan HandeMersin aynen Ben de öyle düşünüyorum 😊 elimden geleni yapim çatlarsa elimden geleni yaptım derim pişmanlık yaşamam yani
Lily HandeMersin valla iyi nemlendiren bişey olsun dediler doğal olsun dediler herşeyi denedim yine de çatladım o yüzden artık tıbbi bişeyler deniyorum en asından oluşan çatlakları yok etsin ama o da olmazsa son çare lazer👍🏼
HandeMersin Lily valla araştırdım lierac krem siparişini verdim dayanamadım doktora sormayı yorumları gayet güzel umarım lazere kalmadan hallederiz.
EmineGneDemir HandeMersin lierac kullanıyordum günde 3 litreye yakın su içiyordum 34. Hftama girdim ve çatlaklar oluşmaya başladı. Sanırım ne yaparsak yapalım çatlıyoruz 😂🙈
HandeMersin EmineGneDemir Ya gerçekten mi bende daha yeni sipariş verdim yorumları gayet iyi diye su benim sıkıntı değil aslında içiyorum içeriği su olan salatalık ve Karpuz gibi yiyecekleri de yiyorum aslında. 😨
HandeMersin ozgesoy28 ah ah birden bire olması gerçekten çok sinir bozucu ve tabi elden birşey gelmeyişi 😄
HandeMersin HanifeOkutan Kesinlikle öyle valla hem içimiz rahat eder hemde etkisini belki azaltmış oluruz olmadı en son çare lazer artık. 😊😇
Glitter HandeMersin iceriklerini mutlaka incele canim, mineral yag yazar. Mineral yag petrolden elde edilen sentetik bir yagdir