BesteCanerKutluzolu pamuksekerinannesi Ataşehir florance nightingale de Zeki Şahinoğlu var bu işte gerçekten çok iyi yurt dışı eğitimli bir doktor ben ona gittim aşırı ilgilendi. Tavsiye ederim.
pamuksekerinannesi BesteCanerKutluzolu Çok teşekkür ederim cnm ben yaptırdım ama gidecek olan arkadaşlar mutlaka dikkate alır 🤗
BesteCanerKutluzolu Semiramiss benim özel sağlık sigortam olduğu için 80 tl ödedim ama normali ne kadar bilemiyorum biz normal fiyatın çok altına gidiyoruz çünkü sigortamın o hastaneyle ayrıca anlaşması var telefonla fiyat bilgisi veriyorlardır.
pamuksekerinannesi Obsesifk Zeynep kamilde perinatolojiye diret randevu vermiyorlar aramıştım bende önce normal kadın Doğuma muayene alman lazım sonra doktor Eğer uygun görürse yönlendiriyor demişlerdi
Semiramiss Merhaba bende bugün yaptırdım. Erdem Hastanesinin Çakmak şubesinde. Huri Hanım var. Uzman doktor. 275 TL. Çok ilgili çok kibar bir hanım sağolsun. Çok güzel inceledi, yarım saat kadar sürdü. Cd sini de aldık, raporunuda. Tavsiye ediyorum.
Esrabayrakdar Semiramiss benim bahsettiğim doktor bende ona gitmeyi düşünüyorum inşallah 🙏🏻 Her giden memnun cıkıo sanırım.
Semiramiss pamuksekerinannesi verdi 2 tane. Baya netti. Ellerini yüzüne koymuş inanılmaz sevimli görüntüler yakaladık. Rabbim herkese nasip etsin inşallah.
pamuksekerinannesi Semiramiss Amin İnşallah cnm🙏 Benim ki de elini yüzüne koymuştu yandan görebildik sadece gezin gelin bi daha bakalım dedi bu sefer iki elini koydu cadı😂
EsraAykzdemir pamuksekerinannesi ben dün yaptirdim 380₺ . Bagdat caddesi Fetus diye bi klinik. Doc Dr Zeki Sahinoglu ilgilendi benimle ve cok memnun kaldik herkese tavsiye ediyorum
EsraAykzdemir pamuksekerinannesi evet resim, cd ve cikti olarak verdi sonuclari. Doktorum cok guzel bakilmis dedi hatta
pamuksekerinannesi EsraAykzdemir Gerçi benimkinin de görüntüsü filan netti ama benim cadı eliyle yüzünü kapattı gezdik bi daha geldik baktı bu sefer iki eliyle kapatmıştı.. Babası gibi inatçı benim kızım😂
Obsesifk pamuksekerinannesi sağoll canım peki kadın doğumcu ne kadar süre sonraya randevu veriyor ultrson için
pamuksekerinannesi Obsesifk Zeynep kamil de vermedi bana cnm 15 gün boyunca dolu dedi.. Kartal Lütfi kırdara 1 hafta sonraya verdi ordan yönlendirirler dedi ama gitmedim