Ysmncylncpc naside6565 bana da öle dediler doktoruma öle içemem dedim midem almaz dedim. O da önemli değil uyumadan içersin dedi. Ama aç olma içerken dedi.
Attent Brbrrr bana doktorum 10 haftada yazdı ferro sanol şuan 21 haftamdayım hala devam ediyorum demir ilacina
naside6565 Brbrrr magnezyum eksikliği var dedi sende doğuma kadar kullanmam gerekiyormuş 3 ay var doğuma
aay1 @Anne18 ben hergün sabah akşam içiyorum Benimde karnım sertti sertlik hissediyordum karnımda ve bacaklarım ağrıyordu çok o yüzden verdi doktorum iyi geldi bana çok
Ysminckrtpz Ben icmedim pişman oldum şimdi her gün düzenli içiyorum yoksa kasılma çok fazla oluyor bence İHMAL etmeyin
Zehram Ya en iyisi hap olanı gidio toz olan i.yazdi Dr içemiyorum midem.bulaniyir diğeri de kalsiyum yazdı suda eriyen ikisini de içemiyorum
Betulminik Zehram magnezyum diasporal limonlu direk saşesi var çok güzel severek içersiniz fiyatı biraz pahalı ama düşünen arkadaşlar doktorunuza sorup almanızı öneririm bende suya katılanları içemiyordum🎈