Gupssse Herkese iyi akşamlar kızlar ankarada bahçeci tüp merkezine giden varmi doktor tavsiyesi ve fiyat hakkında fikrimiz yok merkeze gelin diyefiyat vermediler.asilama yaptıran oldu mu bir de
Elbet-birgun-kavusacagiz Gupssse orayi bilmiyorum canm ama atm plaza prof dr bulent berkeri tavsiye ederim
Akgl06 Ben Diyarbakır’daki bahçeci ye gidiyordum muayene ücreti 500 TL ama tayin sebebi ile Ankara’da olduğumuz için Berfu hoca var çok mükemmel bi doktor muayene ücretini bundan 8 ay önce sormuştum 600tl demişlerdi
Akgl06 Gupssse evet canım hamileyim şuan Aslıhan hanıma gidiyorum ama doğumumu kısmetse Diyarbakır da bahçeci de ki doktorumda gerçekleştireceğim.rabbim senin de gönlüne göre versin inşallah cnm🤲🏻🤲🏻🤲🏻
afrasil Gupssse bende esime bugun dedim elimizdekileri vermeyelim biriktirelim dedim baslayacaz artık birsey denemek istemiyorum denedikce ümitleniyorum ümitlendikce daha çok üzülüyorum
Gupssse afrasil aynen haklsin önceden calisyrdum düşük yapınca işten ayrıldım bir dha başlamadım geçimin tek kişinin sırtında olması da zor rabbim kolaylaştırsın ınsallah