Sevdakocccc 21+3 günlük hamileyim.Sizler bebeğin gelişimi için nasıl besleniyorsunuz☺️ Benim bu günlerde canım aşırı tatlı şeyler istiyor kendimi durduramıyorum🐣
MystryYYy Sevdakocccc sabahlari yumurta peynir tuketmeye özen gosteriyorum . Ara öğün olarak meyve ozellikle muz elma mandalina. Oglen corba tarzi bulgur yoğurt bunlar faydali aksamlari tavuk et balik salata sebze yemekelri olablr ve her gün kuruyemis ceviz badem fndik haftada bir avokado haftada 2 gun kefir icmeye ozen gösteriyorum suan bu sekildeyiz cnm
Homeless20 Sevdakocccc hergün mutlaka ceviz,muz,madensuyu,yumurta tüketiyorum. Haftada bir balık tavuk et yiyorum
OOKalp01 Sevdakocccc Ben hem taylı h3m acı tuzlu yiyorum birt ek ekşi şeyler yemiyorum sevmezdim hamile olunca hala da sevmiyorum.🤷🏻♀️🤷🏻♀️
Sevdakocccc Homeless20 Bende elimden geldiği kadar ile yapmaya çalışıyorum ama bazen tatlı öyle bir canım çekiyor ki mecbur arada kaçamak yapıyorum☺️ Yarasın bebişe sağlıkla gelsin inşallah❤️
Homeless20 Sevdakocccc tatlı elbet yeniliyor kuzum birşey olmaz :) hepimizin bebişleri sağlıcakla gelsin 🤲🏻
kedidirokedi Sabahları peynir zeytin yumurta maydonoz ceviz tüketiyorum limonu normalde severim ama bu aralar daha çok sevmeye başladım herhalde 3 tane tüketiyorum günde 1 kaşık pekmez içiyorum yoğurt daha faydalı ama tek yiyemiyorum o yüzden sadece süt içiyorum